Riksja Family Thailand

Riksja Family

Deel via:

Riksja Family Thailand HIGHLIGHTS

Thailand

Ontdek samen tempels, jungle en bounty eilanden. Thailand met kinderen is veilig, betaalbaar en je vliegt er rechtstreeks heen. Bovendien is het er heel het jaar door lekker tropisch weer.


Met Riksja Family Thailand maak je je eigen individuele rondreis, afgestemd op de wensen van jouw gezin.

Riksja Family Thailand

Beschrijving:

Thailand met kinderen is veilig, betaalbaar en je vliegt er rechtstreeks heen. Bovendien is het er heel het jaar door lekker tropisch weer.

Met Riksja Family Thailand slaap je in kindvriendelijke en sfeervolle hotels met voldoende comfort. Van een door olielampjes verlichte junglelodge tot een kleinschalig strandresort met zwembad.

Thailand specialisten Leonie, Astrid en Suzanne helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis door Thailand met kinderen. Ze zijn zelf met hun gezin in Thailand geweest en weten wat het is om ver op reis te gaan met (jonge) kinderen. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange rit of de kans op een tropische regenbui, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Leeftijd vanaf: 1 jaar
Reisduur: 16 dagen
Prijs: Vanaf €1895/volwassene en €... kinderen tot 2 jr incl. vlucht
Highlights: o.a. Bangkok, River Kwai en wilde dieren
Leeftijd vanaf: 2 jaar
Reisduur: 13 dagen
Prijs: Vanaf €915/volwassene en €815/kind
Highlights: o.a. bruisend Bangkok bezoeken, River Kwai en Chiangmai