Local Hero Travel in Thailand

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel in Thailand HIGHLIGHTS

Thailand

Local Hero Travel reist met haar gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Henk is de Local Hero in Thailand. 

Local Hero Travel in Thailand

Beschrijving:

Voor het eerst met je gezin een verre reis maken? Denk je aan Thailand en wil je zo veel mogelijk zélf organiseren? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in Thailand handig. Maar hoe kom je daaraan?

Voor het eerst op gezinsvakantie in Azië. In twee weken alles meemaken wat Thailand zo bijzonder maakt. Kalm aan, zodat zowel jij als je gezin er van geniet. Wij deden het en willen die ervaring graag met je delen.

Na je directe vlucht naar Bangkok en wat bijslapen stap je met je kids op de fiets en op de longtailboot: Bangkok voor insiders! Natuurlijk een bezoek aan de River Kwai en dan de nachttrein naar de jungle van het Khao Sok National park. Op Ko Samui wachten de witte stranden en ga je koraalsnorkelen op een boottochtje naar de Ao Thong archipel.

Samen met Henk vond Local Hero Travel de beste route en de leukste activiteiten onderweg. Het lokale vervoer bleek comfortabeler dan gedacht en toen ze in Thailand zelf waren, voelden we gelijk dat kinderen hier écht welkom zijn. Kijk snel verder op de website!

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in Thailand zelf.