Authentiek Kroatië – Familierondreis

Puur Kroatië

Deel via:

Authentiek Kroatië – Familierondreis HIGHLIGHTS

Kroatië

Een rondreis in Kroatië geschikt voor het hele gezin? Tijdens deze rondreis kun je Kroatië ervaren zoals het is bedoeld in een rustig reistempo.

  • Verblijf in fijne, kleinschalige accommodaties
  • Groene hart
  • Nationaal Park Plitvice
  • Historisch Trogir
  • Sibenik
  • Eiland Krk
  • Fietstocht Split
  • 3 eilanden tour per boot

Boek deze reis o.v.v. code PK3040P23 en je ontvangt een reisboek van National Geographic over Kroatië van 320 pagina’s cadeau. 

Authentiek Kroatië – Familierondreis

Leeftijd vanaf: 6 jaar

Reisduur: 17 dagen

Highlights:

o.a. Nationaal Park Plitvice en de 3 eilanden tour in regio Trogir

Beschrijving:

Ook op zoek naar een rondreis in Kroatië geschikt voor het hele gezin en in een rustig reistempo? Tijdens deze reis kun je Kroatië ervaren zoals het bedoeld is! Afwisseling gecombineerd met voldoende momenten van relaxen. De perfecte mix voor jou en je gezin. Bezoek de verrassende steden Zagreb en Split waar je op pad kunt gaan met locals, laat je overweldigen door prachtige nationale parken, kom zelf tot de ontdekking hoe helder en blauw de Adriatische zee is.

Lekker met elkaar op pad en in de namiddag terug op je accommodatie met een drankje onder de olijfboom terwijl de kinderen lekker in het zwembad plonzen en weer nieuwe vriendschappen sluiten, dat is quality time! Tijdens deze rondreis in Kroatië bezoek je afwisselend dorpjes, vissersplaatsjes en stadjes. Laat net als je voorgangers je ook overweldigen door de prachtige natuurgebieden en vergeet niet óók te genieten van de prachtige zee, de ontelbare baaien en het mooie weer.

Je verblijft tijdens deze rondreis op bijzondere plekken die door Wendy, eigenaar van Puur Kroatië maar vooral ambassadrice voor Kroatië, persoonlijk zijn bezocht. Ook Wendy's kinderen hebben de reizen gemaakt en zo heeft zij ook het oordeel van de kinderen meegenomen alvorens de reis online kwam te staan. Net als eerdere gezinnen zullen ook jullie blij worden van deze fijne overnachtingsplekken! De Familie Rondreis Authentiek Kroatië is een reis waar je samen met veel plezier aan terug gaat denken!

Puur Kroatië werkt samen met lokale bedrijven die superleuke uitstapjes en activiteiten aanbieden met voor ieder wat wils. Deze zijn optioneel bij te boeken. Je kunt in je eigen tempo met de (huur)auto door dit prachtige land trekken. De maximale afstanden tussen de diverse bestemmingen zijn niet te lang gemaakt zodat je binnen enkele uren weer op je volgende bestemming bent.

DAG 1-4 (ca. 1327 km vanaf Utrecht of vliegen op Zagreb). TIP! autoslaap)trein.
Midden in het groene hart van de provincie Karlovac. Zo ligt hier een landgoed met een authentieke accommodatie bestaande uit kamers en enkele appartementen. Prachtig verstopt tussen de eindeloze weilanden, heuvels en bomenpracht waar je maar geen genoeg van krijgt. Ten eerste is de weg er naar toe is al een feest. Vanaf de snelweg ga je richting Jurovski Brod. En hoe langer je daar tussen het prachtige landschap door slingert, hoe vrijer je je voelt. Wow dat uitzicht!

DAG 4-5
(ca.100 km) En natuurlijk kun jij ook het mooie Nationale Park Plitvice bezoeken beroemd om de prachtige blauwe meren en indrukwekkende watervallen.

DAG 5-8 (ca. 334 km)
Nadat je in de ochtend ben uitgecheckt start een nieuwe ervaring, een nieuwe beleving. Voordat je in 1 keer snel naar je volgende adres rijdt willen we je graag alvast een eerste tip meegeven. Stop voor een lunch in de mooie oude universiteitsstad Zadar. Daarna vervolg je je weg verder richting Midden-Dalmatië. In Trogir en omgeving kun je een paar dagen genieten van het Mediterrane leven. Deze regio kenmerkt zich niet alleen door pittoreske UNESCO werelderfgoed stadje. Ook de opnamelocatie van de TV Serie Game of Thrones kom je in Dalmatië tegen. Bovendien zijn hier leuke activiteiten te doen. Bijvoorbeeld per boot enkele
eilanden bezoeken. Maar ook fietsen door Split met Ivan of één van zijn collega's. Daarnaast natuurlijk zwemmen, snorkelen en lekker relaxen in de namiddag bij een beachbar, wat jij wilt.

DAG 8-12 (ca. 77 km)
Terug naar het binnenland van Midden Dalmatië. Om precies te zijn naar de regio Sibenik. Hier logeer je in de buurt van Nationaal Park Krka. Hoewel je niet direct meer aan zee zit is het slechts 35 minuten per auto om er te komen. Daar staat tegenover dat je hier wel logeert in even een rustige omgeving. Wat we horen van eerdere reizigers dat ze dit als prettig hebben ervanren omdat de kust, zeker in het hoogseizsoen, erg druk kan zijn. Ander voordeel is dat de watervallen van Krka vlakbij liggen. Naast Nationaal Park Krka zijn ook Sibenik en Primosten leuke plaatsen om te bezoeken.

DAG 12-17 (ca.319 km)
Tot slot, deze reis begin en eindig je in het noorden van Kroatië. De laatste 5 dagen verblijf op eiland Krk, ook wel het ‘Gouden eiland’ genoemd. Als je het leuk vindt sturen we jou bij de reispapieren een boekje toe met alle baaien, strandjes die veel toeristen niet kennen.

Puur Kroatie gezinsrondreis authentiek Kroatie kaartje Authentiek Kroatië – Familierondreis 30pluskids kaart
Reisduur:
Prijs:
Highlights:
Reisduur: 15 dagen
Prijs:
Highlights: o.a. Split, Zadar, Trogir, het eiland Brač, Plitvice Meren en de kust van Istrië
Reisduur:
Prijs:
Highlights:
Reisduur: 17 dagen
Prijs:
Highlights: o.a. Nationaal Park Plitvice en de 3 eilanden tour in regio Trogir
Reisduur: 15 dagen
Prijs: Vanaf €4000 voor 2 vw-en en 2 kids tot 2 jaar
Highlights: De watervallen van Nationaal Park Plitvice, Krk en Zadar