Actieve familierondreis Kroatië

Puur Kroatië

Deel via:

Actieve familierondreis Kroatië HIGHLIGHTS

Kroatië
  • Fietstocht door het groene hart van Kroatië
  • Bezoek aan de Plitvice meren
  • Kanotocht over de Zrmanja rivier
  • Boottrip, hele dag naar Nationaal Park Kornati, incl. drankjes en lunch
  • Rafting of kanotocht op de Cetina rivier
Actieve familierondreis Kroatië

Leeftijd vanaf: 8 jaar

Reisduur: 15 dagen

Prijs: Vanaf €4000 voor 2 vw-en en 2 kids tot 2 jaar

Highlights:

De watervallen van Nationaal Park Plitvice, Krk en Zadar

Beschrijving:

Hoe leuk is het om met je kinderen een rondreis door Kroatië te maken? Tijdens deze 13-daagse rondreis bezoek je het noorden van Kroatië om vervolgens ook de de indrukwekkende kust in noord- en midden Dalmatië te bezoeken.

Dag 1 tot 4 - Karlovac (ca. 1327 km)
Deze actieve vakantie in Kroatië start net over de grens met Slovenië. Hier midden in het groene hart van de provincie Karlovac ligt een landgoed met een authentieke accommodatie bestaande uit kamers, appartementen. Prachtig verstopt tussen de eindeloze weilanden, heuvels en bomenpracht waar je maar geen genoeg van krijgt.

Dag 4 tot 5 - Plitvice (ca. 100 km)
Voordat je verder reist naar het midden van Dalmatië mag een bezoek aan Nationaal Park Plitvice natuurlijk niet ontbreken. Misschien heb je al gehoord of gelezen dat Plitvice beroemd is vanwege de prachtige blauwe meren en indrukwekkende watervallen. Daarom ontvang je gratis toegangskaarten voor ingang 1.

Dag 5 tot 8 - Omis (ca. 272 km)
Aan de Adriatische zee, net onder Split, ligt het oude kustplaatsje Omiš. Het wordt omgeven door enorme hoge bergen. Door het midden van de plaats stroomt de blauw groen gekleurde Cetina rivier. De Cetina kloof en het pittoreske plaatsje zijn meer dan een bezoek waard en er zijn hier veel activiteiten te doen.

Dag 8 tot10 - Sibenik/Krka (ca. 135 km)
Vandaag richting Sibenik/Nat.Park Krka. Deze regio is de perfecte balans tussen kust en binnenland. Geniet van deze omgeving en bevind je op steenworp afstand van de adembenemende watervallen van Krka.

Dag 10 tot 13 - regio Zadar (ca. 106 km)
Deze avontuurlijke reis bereikt haar hoogtepunt in de Noord Dalmatië. Verken de bruisende universiteitsstad met sfeervolle pleinen en schilderachtige steegjes, ideaal voor ontspannen momenten op gezellige terrassen. Maar dat is nog niet alles! Je sluit de reis af met twee leuke activiteiten: Een dagexcursie per boot naar het adembenemende Nationaal Park Kornati, inclusief drankjes en lunch, en een kanotocht op de schilderachtige Zrmanja rivier.

Wil je het perfecte einde van deze actieve reis? Boek dan nog een paar dagen strand erbij!

Deze reis is inclusief:
- Enkele ontbijten en 3 x diner
- Fietstocht door het groene hart van Kroatië
- Entreebewijs Plitvice
- Kanotocht over de Zrmanja rivier
- Boottrip, hele dag naar Nat.Park Kornati, incl. drankjes en lunch
- Rafting of kanotocht op de Cetina rivier
- Glossy magazine over Kroatië (106 pagina’s)
- Road en Touristmap van Kroatië
- Boekje met Algemene en Toeristische informatie over Kroatië (90 pagina’s)
- Opgemaakte bedden, handdoeken

DE OVERNACHTINGSADRESJES
Vanwege het concept van Puur Kroatië: "Kroatië Small&Friendly" en weg van overtoerisme, zijn de plekken waar je verblijft kleinschalig en weg van de grote vakantieparken en toeristenresorts. Anders gezegd; tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in kleine en fijne accommodaties. Aan de ene kant zijn dit authentieke, klassieke vakantieverblijven. Aan de andere kant eigentijdse, moderne en trendy vakantieadresjes. Daarnaast zijn het accommodaties waar (eerdere) reizigers enthousiast over zijn en die goede reviews krijgen.

De overnachtingsadresjes worden zorgvuldig geselecteerd. Er wordt vooral gekeken naar de juiste combinatie van sfeer en ligging. Maar ook naar: comfort, hygiëne, vriendelijkheid en natuurlijk servicegerichtheid. Daar komt nog bij dat ze regelmatig door Puur Kroatië worden bezocht.

Reisduur:
Prijs:
Highlights:
Reisduur: 15 dagen
Prijs:
Highlights: o.a. Split, Zadar, Trogir, het eiland Brač, Plitvice Meren en de kust van Istrië
Reisduur:
Prijs:
Highlights:
Reisduur: 15 dagen
Prijs:
Highlights: o.a. Split, Zadar, Trogir, het eiland Brač, Plitvice Meren en de kust van Istrië
Reisduur: 17 dagen
Prijs:
Highlights: o.a. Nationaal Park Plitvice en de 3 eilanden tour in regio Trogir