Flavours of Griekenland Familie Rondreis

Las Perlas Reizen

Deel via:

Flavours of Griekenland Familie Rondreis HIGHLIGHTS

Griekenland

Rondreis van 2 weken met je kinderen door de Peloponnesos en Athene.

  • Akropolis en gezellige wijken in Athene
  • Beste stranden van de Peloponnesos
  • Ruig en betoverend gebied van de Mani
  • Monemvasia
  • Amfitheater Epidaurus
  • Italiaans sfeertje in Nafplio
Flavours of Griekenland Familie Rondreis

Reisduur: 15 dagen

Highlights:

o.a. Akropolis en gezellige wijken in Athene Beste stranden van de Peloponnesos

Beschrijving:

Een rondreis door Griekenland met je kinderen; het land van de vreugdevolle Grieken, de spierwitte gebouwen tegen een helblauwe horizon, steile kliffen én zandstranden, de goudgele zonsondergang, het immer verse eten en natuurlijk de klassieke Griekse oudheden.

De Grieken, misschien een tikje eigenzinnig, maar altijd vriendelijk. De Griek leeft en laat leven. Daarnaast zijn ze dol op kinderen, welke leeftijd dan ook. En dat merk je, want je zult niet snel boze blikken ontvangen wanneer je kroost een robbertje vecht of per ongeluk voor de voeten van de bediening loopt.

Een korte handleiding voor twee weken genieten en ontspannen op Griekse bodem: met het hele gezin duik je gelijk het vreugdevolle leven van Athina in, zoals de inwoners hun stad Athene liefkozend noemen. Daarna zoek je de sfeervolle Griekse badplaatsen met de mooiste stranden van de Peloponnesos op in de regio Messinië. In Gythio brengen ze meer leven in de brouwerij, waarna je voet zet in een ander tijdperk in burchtstad Monemvasia. Een enerverende en waardevolle afsluiting aan een Griekse intieme baai vlakbij kopstukken Nafplio en Epidaurus.

Met de flexibele indeling van Las Perlas en lange lijst aan tips houd je de vakantie voor iedereen leuk. Dus of het vandaag zwembadpret wordt of een dagje cultuur snuiven, de Peloponnesos biedt de ideale mix! Daarnaast overnacht je op alle plekken in een accommodatie die uniciteit omarmt en welke dient als comfortabele uitvalsbasis: een verblijf dichtbij leuke dorpjes gelegen, met strand en verkoeling binnen handbereik én de optie tot het bezoeken van antieke archeologische plaatsen van formaat.

Kortom: een tweeweekse trip voor het hele gezin waarbij ieder gezinslid zijn zegje kan doen. Het geluk en je gezin zijn aan je zijde. Wat een rijkdom!

PROGRAMMA:
Dag 1 - Aankomst Athene
Dag 2 - Athene
Dag 3 - Athene - Messinië (280 km; 3,5 uur rijden)
Dag 4 - Messinië
Dag 5 - Messinië
Dag 6 - Messinië – Gythio (185 km; 3 uur rijden)
Dag 7 - Gythio
Dag 8 - Gythio
Dag 9 - Gythio – Monemvasia (70 km; 1,5 uur rijden)
Dag 10 - Monemvasia
Dag 11 - Monemvasia – Korfos (260 km; 3,5 uur rijden)
Dag 12 - Korfos
Dag 13 - Korfos
Dag 14 - Korfos
Dag 15 - Korfos - Athene (vlucht huiswaarts, 115km; 1,5 uur rijden)