Las Perlas Reizen

Deel via:

Las Perlas Reizen

  • Specialist in individuele rondreizen in Spanje, Portugal, Griekenland, Italië en Kroatië
  • Kleinschalige accommodaties
  • Met superleuke excursies
Ga naar de site

Las Perlas Reizen

Spanje, Portugal, Griekenland, Italië en Kroatië zijn fantastische bestemmingen om met je kinderen te bezoeken. De ontelbare mogelijkheden in combinatie met het mooie weer en de zeer kindvriendelijke bevolking zorgen ervoor dat zowel ouders als kids er een topvakantie kunnen beleven.

En helemaal als je reist met Las Perlas, met afstand dé specialist als het gaat om geweldige individuele rondreizen in Spanje, Portugal, Griekenland, Italië en Kroatië. De basis van de rondreizen zijn prachtige, kleinschalige accommodaties. Al deze bijzondere accommodaties zijn de basis voor originele rondreizen die voor een sterk groeiend aantal klanten worden samengesteld. Je reist dus individueel, maar de eigenaren van Las Perlas zijn altijd in de buurt en dat is een prettig idee.

Ervaar ook de kennis van de regio, de geweldige hotelkeuze, de prachtigste plekjes en niet te vergeten, de leukste excursies om met z'n allen te doen!

Boek je volgende familie rondreis bij Las Perlas en je bent verzekerd van een hoge service, goede ideeën, leuke herinneringen en deskundige adviezen van ervaren experts.

Naast de Zuid-Spaanse vestiging heeft Las Perlas een vestiging in de gezellige binnenstad van Utrecht. Op afspraak kun je het kantoor in Utrecht bezoeken om je rondreis op maat gezamenlijk doo... r te spreken.

Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
Nederland

Tel: 0031307370817
Email: info@lasperlasreizen.nl
Website: www.lasperlasreizen.nl
Wat is er heerlijker dan na een jaar hard werken en giga je best doen op school...
Ga met het hele gezin Portugal in al zijn facetten ervaren! Dez reis biedt voldo...

Contact opnemen met Las Perlas Reizen