WINACTIE: Maak kans op een heerlijk verblijf met je kinderen

Deel via:
13-1-2019 - Corine

30pluskids bestaat dit jaar 10 jaar en dat gaan we vieren! We beginnen met een fantastische WINACTIE waarbij je kans maakt op een van deze 5 fantastische prijzen:

1) Midweek voor 4p bij Torre Nova in Catalonië, Spanje t.w.v. €712
2) Weekend (3 nachten) in een glampingtent voor 6p bij Landgoed Bonneblond in de Auvergne, Frankrijk t.w.v. €675
3) Week voor 4-5p bij Casa Cantiga aan de Zilverkust in Portugal t.w.v. €465
4) Weekend voor 2-4p bij Finca Las Nuevas in Andalusië, Spanje t.w.v. €375
5) Week voor 4p in safaritent van Tentensuite op Camping Le Clos Lalande, Midi-Pyrenees, Frankrijk t.w.v. €350

Wat moet je doen?
Heel eenvoudig: zorg dat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief van 30pluskids en LIKE de Facebookpagina van 30pluskids en/of VOLG ons op Instagram (als je dat al hebt gedaan, is het natuurlijk goed). Wil je meedoen aan de actie? Dat kan t/m 27 januari 2019. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en LIKE je onze Facebookpagina? Stuur dan een mailtje naar: info@30pluskids.nl waarin je aangeeft welke prijzen je wilt winnen. LET OP: wil je kans maken op alle prijzen, geef dat dan gerust aan! Ga naar de actievoorwaarden.

Bekijk hieronder de uitgebreide beschrijvingen van de prijzen en verblijven:

1) Verblijf van een midweek voor 4p bij Torre Nova in Catalonië, Spanje t.w.v. €712,-

Je kunt kiezen voor een verblijf van een midweek in een accommodatie in een periode naar keuze o.b.v. beschikbaarheid. Dan kan van heden tot 30 juni 2019 of van 1 september tot 31 oktober 2019.

OVER TORRE NOVA
Torre Nova is een luxe, kindvriendelijk vakantieresort in de rustige en bosrijke omgeving van Barcelona, het "Toscane van Catalonië", een 19e eeuws Catalaans landgoed in een authentiek dorpje, strategisch gelegen bij Barcelona (45 min.), de stranden van de Costa Dorada (30 min.), Montserrat en de Penedes wijnregio. Ga heerlijk genieten van de sfeer van dit kleinschalige resort bij Nederlanders Jacqueline en Geert. Je logeert in een van de acht zeer ruime en luxe vakantie-accommodaties. Geschikt voor families met kleine en grotere kinderen, volledig uitgerust, maximale privacy en met adembenemend uitzicht. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Rust, natuur, cultuur, gastronomie en actief plezier: genieten in ECHT Spanje!


Torre Nova Resort in Catalonie, Spanje 1_overzicht_torre_novaTorre Nova in Catalonië, Spanje

2) Verblijf van een weekend (3 nachten) in een glampingtent voor 6p met douche en toilet bij Landgoed Bonneblond in de Auvergne, Frankrijk t.w.v. €675,-

Je kunt kiezen voor een verblijf van een weekend (3 nachten) in een glampingtent  geschikt voor 6 personen met douche en toilet. En de eerste ochtend is het extra fijn wakker worden met een uitgebreide ontbijtmand op de veranda! Dit verblijf kan plaatsvinden in een periode naar keuze (o.b.v. bescihkbaarheid) van 1 april tot 1 juli of van 1 september tot 31 oktober 2019 .

OVER LANDGOED BONNEBLOND
Landgoed van 69 ha in de Auvergne met gastvrije Nederlandse beheerders, een vakantieboerderij, rustieke camping, 3 appartementen en bij het zwemmeer 8 Boerenbed tenten. Verwacht in 2019: treehouse. Dit is een topplek voor kids, want er is veel te doen! Zelf koken hoeft niet, bijna iedere avond is er table d’hôte en 2x p/wk kun je zelf je pizza rollen...

Bonneblond in de Auvergne, Frankrijk kinderen spelen in meertjeLandgoed Bonneblond in de Auvergne, Frankrijk

3) Verblijf van een week voor 4-5p bij Casa Cantiga aan de Zilverkust in Portugal t.w.v. €465,-

Je kunt kiezen voor een verblijf van een week in de periode naar keuze (o.b.v. beschikbaarheid) van 1 april t/m 28 juni 2019 of 2020 of van 1 september t/m 31 oktober 2019 of 2020. Je hebt de keuze uit een van de volgende accommodaties: de rode Ford Camper (4p), Glamping Cabins o Figo (5p) of O medronho (5p) t.w.v. €415 + €50 schoonmaakkosten.

OVER CASA CANTIGA
Kindvriendelijk vakantiepark op een terrein van ca. 10.000 m2 vlakbij de Zilverkust met vele mogelijkheden voor een bezoek aan strand en zee. Je vind hier 10 verschillende accommodaties, 2 verwarmde zwembaden met grote terrassen en comfortabele ligbedden, een grote binnenspeelruimte, een speeltuin, speelbos en dierenweide. Regelmatig wordt er een pizza avond georganiseerd en je kunt iedere dag verse broodjes bestellen.


Casa Cantiga zwembadCasa Cantiga aan de Zilverkust, Portugal


4) Verblijf van een weekend voor 2-4p (3 nachten vr-ma) bij Finca Las Nuevas in Andalusië, Spanje t.w.v. €375,-


Je kunt kiezen voor een verblijf van een weekend (3 nachten vrijdag tot maandag) in Casa Maria Arriba voor 2-4p in een periode naar keuze (o.b.v. beschikbaarheid) van 1 maart - 15 april 2019 of 1 juni - 20 juni 2019. 


OVER FINCA LAS NUEVAS
Finca Las Nuevas is een oude finca, prachtig gelegen in de bergen van Álora, 40 minuten ten noordwesten van Málaga en de luchthaven. Er zijn 5 vakantieverblijven, allemaal met een eigen terras of balkon, er is een gemeenschappelijk terras met BBQ met prachtig uitzicht over de bergen van de Sierra las Nieves bergen van de Sierra las Nieves. Het zwembad met kinderbad en ligbedden is iets lager gelegen in de tuin.

Finca Las Nuevas in Andalusie, Spanje zwembadFinca Las Nuevas in Andalusië, Spanje


5) Verblijf van een week in een safaritent voor 4p van Tentensuite op Camping Le Clos Lalande in de Midi-Pyrenees, Frankrijk t.w.v. €350,-


Je kunt kiezen voor een verblijf in een periode naar keuze (o.b.v. beschikbaarheid) in het voorseizoen tussen 15 juni en 6 juli 2019 of in het naseizoen van 31 augustus tot 15 september 2019.

OVER TENTENSUITE EN CAMPING LE CLOS LALANDE

Tentensuite = kamperen in stijl - Tentensuite verhuurt safaritenten in iedere prijsklasse op kleinschalige campings in Frankrijk van Nederlandse eigenaren. Compact of extra groot, basic of superdeluxe met privé sanitair. Altijd op kleinschalige en kindvriendelijke campings in Frankrijk met Nederlandse eigenaren. Dit doet zij al 10 jaar lang met veel plezier. Tentensuite reviews eindigen vaak met "..de kinderen hebben genoten, papa en mama dus ook"...


Camping Le Clos Lalande
is een kleine familiecamping met zwembad, kinderbad en een spa. In het hoogseizoen is er animatie. Een kano huren voor een tochtje op de Aveyron kan vanaf de camping. 


Tentensuite foto1Tentensuite op Camping Le Clos Lalande Midi-Pyrenees, Frankrijk


Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantieplekjes in Zuid Europa. Lees het interview met oprichtster Monique.
Wij vinden het als gezin het allerleukst om op verschillende plekken te bivakkeren tijdens onze zomervakantie; je vakantie lijkt daardoor veel langer! Lees over onze roadtrip door Toscane! En een uitstapje in Cinque Terre...
Met je gezin naar Le Marche in Italië? Charme delle Marche heeft kleinschalige, mooie en unieke verblijven in het zuiden van deze mooie streek. Lees het interview met Petra.