Actievoorwaarden

Deel via:

1. Algemeen

 1. De actie loopt tot en met zondag 24 februari 2019.
 2. Tot en met zondag 24 februari 2019 kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van 30pluskids en de Facebookpagina LIKEN om mee te dingen naar de prijs. LET OP: stuur wel even een mailtje naar info@30pluskids.nl waarin je aangeeft welke prijs/prijzen je wilt winnen.
 3. Deelname aan de actie is gratis.
 4. Deelname aan deze actie kan alleen via: info@30pluskids.nl.
 5. Per persoon kan er eenmaal worden meegespeeld.
 6. Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden. Deelname aan deze actie houdt in dat je akkoord gaat met deze actievoorwaarden.
 7. Jouw e-mailadres of overige persoonlijke gegevens zullen alleen in het kader van acties en nieuwsbrieven van 30pluskids worden gebruikt.
 8. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van 30pluskids evenals een ieder die op welke wijze dan ook direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
 9. Onvolledige of onjuiste inzendingen worden niet in behandeling genomen.
 10. 30pluskids is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden of de voorwaarden van de actie zelf te wijzigen. Een herziene versie van de voorwaarden zal zo snel mogelijk op de site worden geplaatst onder vermelding van de datum van wijziging dan wel anderszins gecommuniceerd worden.


2. Prijzen en actiemechanisme

 1. Er zijn 6 prijzen te winnen:
  - Week voor 4p bij Nido Aguila Blanca in Andalusië, Spanje t.w.v. € 580,-
  - Week voor 4p bij Vakantiepark Platus in de Lot, Frankrijk t.w.v. € 579,-
  - Twee overnachtigen incl. ontbijt voor 2 volwassenen en 2 kinderen bij Mas Xipres in Catalonië, Spanje t.w.v. minimaal € 298,-
  - Weekend voor 4p bij Domaine La Fontaine in de Charente-Maritime, Frankrijk t.w.v. €275
  - Drie dagen kamperen incl. elektra en gezellige borrel bij aankomst voor 2 volwassenen en 2 kinderen met je eigen tent bij Villa Bussola in Le Marche, Italië t.w.v. € 150,-
  - Drie boeken van de eigenaren van Villa I Due Padroni in Piemonte, Italië t.w.v. €50,-
  Je maakt alleen kans op deze prijzen als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van 30pluskids en de Facebookpagina van 30pluskids hebt geliked en een mail hebt gestuurd naar: info@30pluskids.nl.
 2. De winnaars worden als volgt bepaald: de tiende inzender heeft gewonnen en daarna het totaal aantal inzenders gedeeld door 6. Dus als het totaal aantal inzenders 120 is, heeft de 10e inzender gewonnen, de 20e inzender, de 40e, de 60e, de 80e en de 100e.
 3. De prijzen worden niet in geld uitgekeerd en zijn niet inwisselbaar.
 4. 30pluskids behoudt zich het recht voor om een prijs, met opgaaf van redenen, niet aan een deelnemer uit te keren, bijvoorbeeld bij een vermoeden van misbruik.
 5. 30pluskids neemt contact op met de winnaar van de prijzen via het e-mailadres dat de betreffende deelnemer opgegeven heeft. 30pluskids is niet verantwoordelijk voor het controleren van de juistheid van de door de deelnemers verstrekte gegevens. In het geval van een minderjarige wordt de prijs in beginsel aan zijn of haar ouders of verzorgers toegekend.
 6. De winnaar van de prijs krijgt op maandag 25 februari 2019 bericht per mail.
 7. Indien de winnaar de prijs niet wil of kan aannemen in de vorm waarin deze wordt aangeboden, vervalt het recht op de prijs. Er geldt voor de prijs geen vervangingswaarde en de prijs is niet in te wisselen voor geld. Een geweigerde prijs vervalt aan 30pluskids.
 8. 30pluskids behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te (laten) zetten dan wel de vorm van de actie of de actie zelf te wijzigen.
 9. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 10. Als de winnaar niet kan of niet reageert binnen 2 weken, gaat de prijs naar de eerstvolgende inzender.


3. Aansprakelijkheid

 1. 30pluskids is niet aansprakelijk voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
 2. 30pluskids is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor gebreken in de door haar te verstrekken prijzen. 30pluskids verleent geen garanties op de door haar te verstrekken prijzen.
 3. 30pluskids is niet verantwoordelijk voor enige aanvullende uitgaven die de winnaars eventueel maken in verband met de deelname aan de actie en/of met de aanvaarding en het gebruik van de prijzen.
 4. 30pluskids kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de prijzen en e-mailberichten. 


Aldus opgemaakt te Rotterdam, 10 februari 2019