Vakantiehuizen in Italië - Interview met Hans van Tritt

Deel via:
15-12-2021 - Corine

Wij vinden het bij 30pluskids belangrijk dat een vakantieadresje zowel kind- als oudervriendelijk is. En zeker zo belangrijk; het moet persoonlijk zijn!

Om de eigenaren van de vakantieadresjes of reisexperts op 30pluskids beter te leren kennen, plaatsen we regelmatig een interview. Dit keer met Hans van Tritt - Case in Toscana, Case in Sardegna en Case in Italia.

Tritt Case in Toscana Agriresidence Piano di Mola op Elba, Toscane in Italie zwembadAgriresidence Piano di Mola op Elba, Toscane in Italië

1. Hoe lang bestaat Tritt al en hoe ben je op het idee van Tritt - Case in Toscana gekomen?

Tritt - Case in Toscana is begonnen in 2003 als gevolg van de aankoop van ons eigen huis in Toscane in 1999. Dat werd door het jaar heen vaak niet gebruikt en daardoor verhuurden we ons huis in de weken dat we er zelf niet waren, in eerste instantie bij andere online aanbieders.

Na een tijdje besloten we een eigen website te (laten) bouwen voor de verhuur van ons huis, maar  door de respons uit de markt hadden we al snel door dat we meer accommodaties aan moesten bieden op onze website om een alternatieve keuze te bieden voor als het huis bezet was. Zo was Tritt een feit. Stap voor stap hebben we ons aanbod uitgebreid tot nu zo'n 200 locaties met ca. 600 vakantie accommodaties, variërend van villa's met privé zwembad, appartementen op een agriturismo, residences met appartementen tot kleine charme hotels.

We kennen alle accommodaties door ze regelmatig persoonlijk te bezoeken en door de jaren heen hebben we een goede band opgebouwd met de eigenaren. In 2010 is volgens hetzelfde concept de bestemming Sardinië toegevoegd waar we momenteel op ruim 50 locaties vakantiewoningen aanbieden en sinds vorig jaar bieden we door de vraag van onze klanten ook vakantiewoningen aan in andere delen van Italië, zoals in: Umbrië, de Marken, de Noord-Italiaanse meren en bijvoorbeeld Sicilië via tritt-italie.nl.


Tritt Case in Sardegna Cala di Falco zwembad en zee

Cala di Falco op Sardinië in Italië

2. Wat kunnen jullie gezinnen bieden en wat onderscheidt jullie?

Door ons specialisme kennen we Toscane, Sardinië en nu ook de rest van Italië op ons duimpje. We bezoeken, zoals eerder genoemd, alle locaties zelf en hebben door de tijd heen vaak goede relaties met de eigenaren van de door ons aangeboden vakantiewoningen opgebouwd. Hierdoor kunnen we een goede prijs/kwaliteitverhouding waarborgen en kunnen we onze klanten goed adviseren en helpen om een juiste keuze voor hun vakantieverblijf te maken. We kunnen vaak met speciale wensen van klanten rekening houden en weten waarom voor een vakantiewoning gekozen kan worden op basis van die wensen. Kortom: persoonlijk advies is topprioriteit en wordt door onze klanten gewaardeerd met een trustpilot score van 4,6 uit 5!

Tritt Italie top 5 accommodaties met kinderenTritt - Top 5 favorieten voor gezinnen met kinderen

3. Wat is jullie top 5 favorieten voor gezinnen met kinderen en waarom?

De onderstaande accommodaties zijn kindvriendelijk en wat groter van opzet, waardoor er een grote kans is dat de kinderen vriendjes kunnen maken tijdens de vakantie.
Daarnaast liggen ze vaak niet ver van de Middellandse Zee of aan zee, zodat een dagje strand ook gemakkelijk is in te plannen.

1) Agriresidence Vista Mare in Riparbella
2) Agriresidence Colli Verdi in Riparbella
3) Agriturismo Borgo San Lorenzo in Montespertoli
4) Paradu Resort in Castagneto Carducci
5) Vista Verde Relais in Riparbella


Het team van Tritt helpt jullie graag met persoonlijk advies!

Op de boerderij van boer Frans en boerin Truus verblijf je in een unieke Grondulow, midden in het weiland tussen de koeien. Hier ervaar je het echte boerenleven. Lees het interview!
Op het kleinschalige Domaine La Terrasse in de Auvergne geniet je van heerlijk eten en kun je lekker onthaasten. Huur een van de accommodaties of kampeer op de boerencamping. Lees het interview met Mike en Jody!
Les Renardières is een domein van 15 ha op een heuveltop met prachtig uitzicht. Er is o.a. een circusschool en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd. Lees het interview met Jacqueline en Bernardino!