Bijzondere rondreizen door Europa - Interview met Las Perlas Reizen

Deel via:
21-4-2022 - Corine

 Ga je op vakantie met je kinderen? Wij vinden het belangrijk dat de eigenaren van de plek waar je naartoe gaat of de organisatie die de vakantie aanbiedt goed voelen! 

Om de eigenaren of de organisaties van al die leuke vakantieadresjes en rondreizen op 30pluskids beter te leren kennen, plaatsen we regelmatig een interview. Deze keer met Wilbert van Las Perlas Reizen.

Las Perlas Reizen GriekenlandLas Perlas Reizen - Griekenland

1. Hoe en waarom ben je met Las Perlas Reizen begonnen?

Ruim 10 jaar geleden hebben mijn vrouw Karin en ik besloten het roer om te gooien en te verhuizen naar Andalusië in het zuiden van Spanje. Onze bedrijven van destijds hebben wij verkocht, net als ons huis, en het eerste jaar in Andalusië hebben wij van een sabbatical genoten. De reiswereld trok altijd al onze aandacht en zelf hebben wij ook erg veel rond de wereld gereisd.Tijdens onze sabbatical en onze reizen merkten wij op dat je heel veel mooie reizen kunt maken, maar dat de accommodaties qua kwaliteit vaak niet in verhouding staan tot de bijzondere ervaring die een reis hoort te zijn. Ziedaar, het idee voor Las Perlas was geboren!

In ons concept draaien wij het om, wij gaan uit van prachtige en karakteristieke hotels die wij persoonlijk selecteren. Hotels waar je bij aankomst direct al een blij gevoel van krijgt. Van daaruit maak je dan die prachtige, op maat gemaakte, Las Perlas rondreis waar je nog lang en vaak met veel plezier aan terug zal denken. 

Destijds zijn wij met Las Perlas gestart met als enige bestemming Andalusië. Inmiddels hebben wij ons ontwikkeld tot een reisorganisatie met 12 bestemmingen binnen Europa en een kantoor in Utrecht waar ons team dagelijks met veel enthousiasme de volledig op maat gemaakte reizen samenstelt voor onze klanten. Klanten waarvan een groeiend aantal al jaren met Las Perlas op reis gaat.

Las Perlas Reizen Spanje en PortugalLas Perlas Reizen - Andalusië (Spanje) en Portugal

2. Waarom kiezen gezinnen voor een reis van Las Perlas?

Ook steeds meer gezinnen weten ons te vinden voor het boeken van een fijne rondreis. Dat heeft alles te maken met het uitgebreide aanbod van accommodaties waarvan een groot aantal perfect zijn voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden.

Extra leuk is, dat wij op alle bestemmingen vele excursiemogelijkheden bieden die met lokale partners worden uitgevoerd. Deze zijn, met name bij gezinnen, heel populair. Op die manier maken onze klanten een afwisselende reis met voor ieder wat wils. Een reis die tot in de puntjes is verzorgd en daarbij wordt aangevuld met veel tips. Dat zijn tips van onze eigen ervaringen, van onze lokale partners én tips van andere Las Perlas klanten.

Las Perlas Reizen Kroatie en ItalieLas Perlas Reizen - Kroatië en Italië

3. Wat is jouw persoonlijke rondreizen top 5?

Alle bestemmingen die wij aanbieden zijn door onszelf bezocht en ieder land heeft haar eigen charme en aantrekkingskracht. Dus waar je voorkeur naar uitgaat blijft altijd heel persoonlijk. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de volgende 5 reizen die wij aanbieden:

1. De Grote Zuid-Italië rondreis

Een rondreis die uitblinkt in afwisseling en ontdekking van het verrassende en veelzijdige Zuid-Italië.

2. De Flavours of Andalucia familie rondreis

Samen het prachtige Zuid-Spanje beleven, veel excursies maken, indrukwekkende steden bezoeken en het Zuid-Spaanse temperament voelen.

3. Fijn eilandhoppen in de Dodekanesos

Nog net voor corona hebben wij deze reis gemaakt en die heeft een diepe indruk op me achtergelaten. Van eiland naar eiland met de boot, op ieder eiland lekker met je scootertje er op uit... Het ultieme vakantiegevoel!

4. De Flavours of Portugal Familie Rondreis

Samen quality-time beleven in Porto en Lissabon, een fietstocht door de prachtige Serre da Estrela maken en afsluiten aan een van de ongekend mooie stranden van de Algarve. Ook in Portugal overnacht je op heerlijke plekken.

5. De Flavours of Kroatië familie rondreis

Kroatië is een ideale bestemming voor een ontspannen gezinsvakantie. Het mediterrane Split, de indrukwekkende Plitvice meren en de mooiste eilanden en stranden. De mooie stadjes in Venetiaanse stijl en overal het lekkerste verse schepijs! Ook het fantastische eten was een verrassing voor ons en droeg bij aan een tópvakantie!

Wil je ook zo'n fantastische reis maken met je gezin? Ga dan naar de pagina van Las Perlas Reizen.
Die leuke vakantie met je kinderen wil je natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen, zodat je die mooie momenten voor altijd kunt bewaren. Hoe doe je dat?
Les 3Etangs is een sfeervol, kleinschalig en kindvriendelijk vakantieparadijs op een schilderachtig domein van 6 ha in het groene hart van Frankrijk, de Auvergne. Lees het interview met Basten en Christine.
Een tot charmehotel/B&B verbouwde boerderij uit 1885 in Limburg waar je heerlijk kunt eten en genieten van de heerlijke zwemvijver en fijne hottub. Lees het interview met Heidy.