Local Hero Travel in Zuid-Afrika

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel in Zuid-Afrika HIGHLIGHTS

Zuid-Afrika

Local Hero Travel reist met haar gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Tanja is de Local Hero in Zuid-Afrika.

Local Hero Travel in Zuid-Afrika

Beschrijving:

Voor het eerst met je gezin een verre reis maken? Denk je aan Zuid–Afrika en wil je zo veel mogelijk zélf organiseren? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in Zuid-Afrika handig. Maar hoe kom je daaraan? Tanja is de Local Hero in Zuid-Afrika en zij helpt je met jouw perfecte reis samen te stellen.

Eerst een echte safari in een privépark met gids en open landrover, dan een self-drive door Kruger. Zo kom je wel héél dicht bij het groot wild. Vanuit St Lucia bezoek je het oudste Nationale park. En in Umhlanga en Durban wachten brede stranden, shoppingmalls en curry restaurantjes.

Je slaapt in uitstekende hotels en lodges en je ruime gezinsauto is vantevoren gereserveerd. Als "toetje" maak je enkele korte trekkings door het spectaculaire berglandschap van hartje Drakensberg.

Rijden met een huurauto bleek makkelijker dan gedacht en toen de mensen van Local Hero Travel in Zuid-Afrika zelf waren, voelden ze meteen dat kinderen hier écht welkom zijn. Kijk snel verder op de website!

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in Zuid-Afrika zelf.

Reisduur: 24 dagen
Prijs:
Highlights: O.a. Krugerpark met veel wilden dieren en survival lessen
Leeftijd vanaf: 1 jaar
Reisduur: 16 dagen
Prijs: € 1235,- per volwassene € 910,- per kind
Highlights: o.a. Fietsen door de wijngaarden van Stellenbosch en wildspotten tijdens jeepsafari.