Local Hero Travel in Costa Rica

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel in Costa Rica HIGHLIGHTS

Costa Rica

Local Hero Travel reist met haar gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Wil is de Local Hero in Costa Rica.

Local Hero Travel in Costa Rica

Beschrijving:

Voor het eerst met je gezin een verre reis maken? Denk je aan Costa Rica en wil je zo veel mogelijk zélf organiseren? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in Costa Rica handig. Maar hoe kom je daaraan? Wil is de Local Hero in Costa Rica en helpt je jouw perfecte reis samen te stellen.

Weinig landen lenen zich zo goed voor een korte gezinsreis als Costa Rica. Heb je de vlucht met overstap eenmaal gehad, dan blijken alle puzzelstukjes in elkaar te vallen.

Een afwisselende, relaxte route langs de natuurparken, verantwoord avontuur voor jong en oud en daarna samen bijkomen in een heetwaterbron of aan het palmenstrand. Het kan allemaal tijdens deze Costa Rica familiereis.

Twee weken tropisch avontuur liggen binnen handbereik: Costa Rica is makkelijker te bereizen dan je wellicht denkt. De afstanden zijn kort, je hotels en lodges zijn speciaal uitgezocht voor families..

Samen met Wil vond Local Hero Travel de beste route en de leukste activiteiten onderweg. Rijden met een huurauto bleek makkelijker dan gedacht en toen ze in Costa Rica zelf waren, voelden ze gelijk dat kinderen hier écht welkom zijn. Kijk snel verder op de website van Local Hero Travel!

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in Costa Rica zelf.