Riksja Family Canada

Riksja Family

Deel via:

Riksja Family Canada HIGHLIGHTS

Canada

Ontdek samen besneeuwde bergtoppen, gletsjermeren en bruine beren. West-Canada, dé stoere familiebestemming, maar ook een veilig westers land met een uitstekend wegennet, niet te lange reisafstanden en comfortabele overnachtingen.


Met Riksja Family Canada maak je je eigen indivuele rondreis per huurauto. Jouw eigen reis, afgestemd op de wensen van jou en je kinderen.

Riksja Family Canada

Beschrijving:

Besneeuwde bergtoppen, gletsjermeren en bruine beren. Dat is West-Canada, dé stoere familiebestemming. Het is ook een veilig, westers land met een uitstekend wegennet, niet te lange reisafstanden en knusse overnachtingen.

Je kunt op verschillende manieren overnachten: in gezellige familielodges, op een paardenranch of in een tipitent of houten blokhut tussen de naaldbomen. Een aantal leuke, niet te missen excursies zijn al inbegrepen in je rondreis met Riksja Family Canada.

Canada specialisten Linda, Marloes en Daphne helpen je graag bij het samenstellen van je individuele Canada rondreis met kinderen. Ze zijn zelf moeder en weten wat het is om ver op reis te gaan met (jonge) kinderen. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange rit of de kans op een regenbui, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Leeftijd vanaf: 1 jaar
Reisduur: 21 dagen
Prijs:
Highlights: Walvissen en beren spotten, surfen bij Vancouver Island