Riksja Family Amerika

Deel via:

Riksja Family Amerika in een notendop

Amerika, alle regio's

Met Riksja Family Amerika reis je niet in een groep, maar individueel. Zo kun je met je gezin je eigen plan trekken. Naast het verblijf en je vervoer zijn ook een aantal leuke, niet te missen excursies al inbegrepen in je Amerika rondreis. Natuurlijk bezoek je de highlights, maar juist ook die speciale plekjes waar niet iedereen komt. 

Je kunt kiezen uit bouwstenen van 3-4 dagen om te combineren of juist beginnen met een volledige rondreis die als voorbeeld is samengesteld.

Bouw je eigen Amerika familiereis

Leer samen surfen in Californië, zwem tussen de zeekoeien in Florida of verblijf op een cowboyranch in Zuidwest USA. Amerika is een veilig en afwisselend land en vraagt er gewoon om per auto verkend te worden. So get your kids on Route 66!

Met Riksja Family Amerika maak je je eigen indivuele rondreis. Zo kun je met je gezin je eigen plan trekken. Naast het verblijf en je vervoer zijn ook een aantal leuke, niet te missen excursies al inbegrepen in je Amerika rondreis.

Het reizen per huurauto is heel affwisselend: je slaapt in een leuke mix van accommodaties; van een surfmotel aan het strand tot een ingerichte tent midden in het Yosemite park.

Amerika specialisten Birgit, Angelique, Margot en Jolinda helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis door Amerika met kinderen. Ze zijn er zelf met hun gezin geweest en weten wat het is om ver op reis te gaan met (jonge) kinderen. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange rit, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Accommodatie

 • B&B
 • Hotel

Faciliteiten

 • Kinderbedje
 • Kinderstoel
 • Restaurant
 • Zwembad
Open in de maanden
Jan - Feb - Mar - Apr - Mei - Jun - Jul - Aug - Sept - Okt - Nov - Dec

In Amerika is alles groot, groter, grootst. Het land is groot en weids en de natuur is overweldigend. In het zuid-westen van Amerika vind je heel veel natuurparken bij elkaar, van woestijn tot hoge groene bergen en valleien.

Met Riksja Family Amerika reis je per huurauto, maar je gaat er ook op uit met de fiets, paardrijden, zwemmen en surfen. Lekker actief dus!

Omgeving

 • Bos
 • Dorp
 • Meer
 • Rivier
 • Stad
 • Zee
 • Zwembad

Activiteiten

Ook het eten in Amerika is groot: er zijn heel veel eettentjes en de porties zijn vaak groot. Er is voor ieder wat wils met de vele verschillende restaurants. De restaurants zijn meestal goed voorbereid op kinderen, met voor de jongsten kinderstoelen, kindermenu's en kleurplaten met potloden.

Riksja Family Amerika is onderdeel van Riksja Family. Een reisorganisatie voor reizigers, door reizigers. Zij bieden individuele rondreizen met kinderen aan over de hele wereld. Elke bestemming heeft een eigen website met een reisspecialist die zelf met kinderen op de bestemming is geweest en je alles kan vertellen. Zij helpt je graag om je ideale rondreis met bouwstenen samen te stellen.

Prijzen voor 4p vanaf:

Accommodatie
20 dagen, excl vlucht en huurauto, v.a. €1860,- per volwassene.
Riksja Family Amerika
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Amerika

Tel: 0031718910405
Email: info@amerikakids.nl
Website: www.riksjakids.nl

Contact opnemen met Riksja Family

Rode rotsen, diepe ravijnen, prachtige natuur en oude cowboy- en indianenverhale...