Vinea Family

Deel via:

Vinea Family

Lekker eropuit met je kinderen, samen leuke dingen ondernemen in de natuur en mooie herinneringen maken. Je hoeft nergens aan te denken, want dat doet Vinea voor je. Van een goed verzorgd verblijf tot een uitdagend programma voor alle leeftijden. Geniet van elkaar én van tijd voor jezelf tijdens de extra activiteiten die de reisleiding voor de kids organiseert. 

Ga naar de site

Vinea Family

Met Vinea Family beleeft het hele gezin een topvakantie. Met elke dag nieuwe, avontuurlijke activiteiten en de gezelligheid van andere families. Beleef onvergetelijke momenten met je kinderen terwijl jullie actief bezig zijn in de buitenlucht. Van surfen en zeilen op de Wadden tot klimmen en een wijnproeverij in Zuid-Frankrijk: elke Vinea Family-vakantie kent een perfecte balans tussen fun, actie, natuur én heerlijk relaxen. Zo maken jullie samen de mooiste herinneringen voor later en kom je tegelijkertijd lekker tot rust.

Zitten de kids nog vol energie terwijl jij ‘t liefst met een glas wijn in een goed boek wil duiken? Dan staat de ervaren en vertrouwde Vinea-reisleiding klaar met de leukste sport- en spelactiviteiten. Zo hebben de ouders ook af en toe een momentje voor zichzelf zonder dat iemand zich ook maar een seconde hoeft te vervelen.

Het mooiste van dit alles? Jullie gaan een fantastische vakantie tegemoet en je hoeft daarvoor zelf bijna niks te doen. De accommodatie en het programma zijn al voor je geregeld, en bij sommige vakanties zit ook het eten en gebruik van fietsen erbij in. Aan jullie dus alleen nog de taak om de tassen in te pakken en volop te genieten! Vinea Family is vakantie zoals vakantie bedoeld is.

Ontariodreef 14
3565 BD Utrecht
Nederland

Tel: +31302270680
Email: info@vinea.nl
Website: www.vinea.nl
Op wintersport met het gezin, én heel veel gezelligheid met andere Nederlandse g...
Een wintersportvakantie waarbij je de organisatie lekker uit handen kunt geven....

Over de eigenaren

Reisorganisatie Vinea Vakanties, al 70 jaar dé kidsvakantiespecialist, biedt sinds 2018 ook actieve gezinsvakanties aan in Nederland en Europa.

Contact opnemen met Vinea Family