ViNEA FAmily

Deel via:

ViNEA FAmily

Inspannen en ontspannen, lekker buiten zijn en onvergetelijke activiteiten ondernemen. Samen met je kinderen. Dat is waar het om draait bij een Family camp (de individuele gezinsvakantie met groepskarakter). Geschikt voor het actieve gezin. Of nou ja... Voor gezinnen die graag iets actiefs willen ondernemen tijdens hun vakantie

Ga naar de site

ViNEA FAmily

Met ViNEA family beleef je samen een 100% Family-proof vakantie met maximaal plezier voor ieder lid van het gezin. Iedereen kan meedoen én je kan ook helemaal niks doen. Net wat je wilt. Samen mét je kinderen erop uit, actief bezig zijn in de buitenlucht en ondertussen aan niets hoeven denken want dat heeft ViNEA al voor je gedaan.  Samen maak je –nu het nog kan- onvergetelijke herinneringen voor later!

Een georganiseerde gezinsvakantie dus. Je accommodatie en zelfs de (meeste) activiteiten zijn al voor je geregeld. Dat betekent dus ook gewoon: tassen inpakken en gaan. En daar houden we van. Of het nu gaat om een weekendje weg of een zomervakantie met kinderen.

De activiteiten die je bij de ViNEA Family samen met je kids onderneemt zijn vaak nieuw of bijzonder. Surfen, canyoningen, suppen, abseilen… Kortom, stoere activiteiten die 100% kids- en ouderproof zijn. Deze activiteiten samen met je gezin maken deze vakanties onvergetelijk. Tijd voor ontspanning is er natuurlijk. Een Nederlandstalig reisleidersteam is ter plekke aanwezig voor aanvullende kids- of tienerprogramma’s.
Iets om te onthouden dus: ViNEA Family.

Stel je eens voor: je dochter staat jou aan te moedigen bovenaan een steile klimwand. Samen surfen met je kinderen omdat jij de surfskills ook onder de knie...   hebt. Of ‘gewoon’ een keer hééééél hard meezingen bij een kampvuur. Maak kennis met Family camps: de actieve gezinsvakantie voor het hele gezin.

Ontariodreef 14
3565 BD Utrecht
Nederland

Tel: +31302270680
Email: info@vinea.nl
Website: www.vinea.nl
ViNEA Family Outdoor Frankrijk biedt een fantastische gezinsvakantie in de Frans...
ViNEA Family Camp watersport Frankrijk betekent actie, maar ook rust, natuur en...
In de onmiddelijke nabijheid van Sankt Anton am Arlberg ligt het eigen Family ch...
ViNEA Family Outdoor Oostenrijk biedt een fantastische gezinsvakantie in de Oost...

Over de eigenaren

Reisorganisatie ViNEA, al bijna 70 jaar dé kidsvakantiespecialist, heeft sinds 2018 ook Family camps met actieve gezinsvakanties . In Nederland en Europa.

Contact opnemen met ViNEA FAmily