ViNEA FAmily

Deel via:

ViNEA FAmily

Inspannen en ontspannen, lekker buiten zijn en onvergetelijke activiteiten ondernemen. Samen met je kinderen. Dat is waar het om draait bij een Family camp (de individuele gezinsvakantie met groepskarakter). Geschikt voor het actieve gezin. Of nou ja... Voor gezinnen die graag iets actiefs willen ondernemen tijdens hun vakantie

Ga naar de site

ViNEA FAmily

Stel je eens voor: je dochter staat jou aan te moedigen bovenaan een steile klimwand. Samen surfen met je kinderen omdat jij de surfskills ook onder de knie hebt. Of ‘gewoon’ een keer hééééél hard meezingen bij een kampvuur. Maak kennis met Family camps: de actieve gezinsvakantie voor het hele gezin.

Inspannen en ontspannen, lekker buiten zijn en onvergetelijke activiteiten ondernemen. Samen met je kinderen. Dat is waar het om draait bij een Family camp (de individuele gezinsvakantie met groepskarakter). Geschikt voor het actieve gezin. Of nou ja... Voor gezinnen die graag iets actiefs willen ondernemen tijdens hun vakantie.

Op ‘Family camp’ dus. De naam doet denken aan een georganiseerde gezinsvakantie. En dat is het ook. Je accommodatie en zelfs de (meeste) activiteiten zijn al voor je geregeld. Dat betekent dus ook gewoon: tassen inpakken en gaan. En daar houden we van. Of het nu gaat om een weekendje weg of een zomervakantie met kinderen.

De activiteiten die je bij de Family camps samen met je kids onderneemt zijn vaak nieuw of bijzonder. Surfen, canyoningen, suppen, abseilen… Kortom, stoere activiteiten die 100% kids- en ouderproof zijn. Deze activiteiten samen met je gezin maken deze vakanties onvergetelijk. Tijd voor ontspanning is er natuurlijk. Een Nederlandsta... lig reisleidersteam is ter plekke aanwezig voor aanvullende kids- of tienerprogramma’s.
Iets om te onthouden dus: Family camp.

Ontariodreef 14
3565 BD Utrecht
Nederland

Tel: +31302270680
Email: info@vinea.nl
Website: www.vinea.nl
Stoer outdoor-weekend of midweek in de Ardennen. Even eropuit, aan niets hoeven...
ViNEA Family Camp watersport Frankrijk betekent actie, maar ook rust, natuur en...

Over de eigenaren

Reisorganisatie ViNEA, al bijna 70 jaar dé kidsvakantiespecialist, heeft een spiksplinternieuw aanbod van Family camps, met actieve gezinsvakanties en short breaks. In Nederland en Europa.

Contact opnemen met ViNEA FAmily