Villardeche

Deel via:

Villardeche

Bijzondere en unieke vakantieverblijven in de Zuid-Franse regio Ardèche. Het aanbod van Villardeche varieert van een sfeervol Middeleeuws vakantiehuis tot een grote villa voor een groep.

  • Alle vakantiehuizen worden persoonlijk geselecteerd
  • Advies op maat 
  • Advies over overnachtingsadresjes voor onderweg
Ga naar de site

Villardeche

Zoek je echt bijzondere en unieke vakantieverblijven in de Zuid-Franse regio Ardèche? Dan moet je bij Villardeche zijn! En okay, ze doen ook een beetje aan landje-pik in de noordelijke Gard (Languedoc) en de westelijke Drôme (Provence), maar dat is alleen maar om het allerbeste aanbod van vakantiehuizen te geven op maximaal een uur rijden van de indrukwekkende ‘Gorges de l'Ardèche’.

De Ardèche is een regio die bekend staat om het heerlijke klimaat, de tongstrelende keuken en de overvloedige Franse wijnen en voor kinderen een geweldige bestemming om te kanoën, dammen te bouwen in de riviertjes, een ridder of prinses te spelen in een kasteel, spannende prehistorische grotten te bezoeken, een stoomtrein-ritje te maken door de bergen of gewoon heerlijk te relaxen bij het zwembad.

De regio is vanuit Nederland te bereiken in ca. 1000-1200 kilometer. Te lang onderweg met de kids? Villardeche geeft ook graag advies over leuke (kindvriendelijke) overnachtings-stops onderweg, net van de snelweg af. Een andere mogelijkheid is te vliegen op Avignon, Montpellier of Marseille en een auto te huren.

Het aanbod van Villardeche varieert van een sfeervol Middeleeuws vakantiehuis of smaakvol ingericht appartement voor een onbezorgde gezinsvakantie, tot een grote villa met een trendy inter... ieur en privé-zwembad voor een grote familie of groep vrienden.

Eigenaresse Judith heeft al jaren een eigen vakantiehuis in de Ardèche en daardoor een passie voor de regio en een uitgebreide kennis van het door haar persoonlijk geselecteerde aanbod. Ze doet graag haar best jullie zo goed mogelijk te adviseren, zodat de accommodatie op een bijzondere manier kan bijdragen aan de totaalbeleving van je vakantie!

Bosdrift 10A
1215 AL Hilversum
Frankrijk

Tel: 0031641489419
Email: contact@villardeche.com
Website: www.villardeche.com
Domaine du Coulon lig op slechts 10 minuten van het leuke plaatsje Goudargues en...
Chatus & Picholine zijn twee vakantiehuizen die heel bijzonder zijn qua architec...

Over de eigenaren

Eind 2014 is Judith Nouwens (1977) met Villardeche begonnen. Als kind kwam zij, samen met haar ouders en zus, veel in Frankrijk. Ze werden meegenomen van kasteel naar kerk, van riviertjes naar bergen. Menig vakantie hebben ze in de Ardèche doorgebracht. En inmiddels komt Judith met haar eigen gezin jaarlijks in de Ardèche. En iedere keer ontdekt ze weer nieuwe dingen!

Na een toeristische HBO-opleiding aan de NHTV heeft Judith een aantal jaren gewerkt als reisspecialist in luxe maatwerkreizen naar Latijns-Amerika, waar ze een voorliefde kreeg voor bijzondere accommodaties die een vakantie tot een unieke belevenis maken.

Uiteindelijk besloot ze haar passie voor de Ardèche én bijzondere overnachtingsplekjes en haar ervaring in het toerisme om te zetten in een eigen website. Op de website van Villardeche vind je unieke accommodaties in/nabij de Ardèche op één website overzichtelijk bij elkaar. En bij ieder bezoek aan de streek komt Judith tot nieuwe ontdekkingen, die ze graag met je deelt op Villardeche!

Villardeche eigenaar Judith Nouwens.jpg Villardeche 30pluskids

Contact opnemen met Villardeche