Tritt Case in Toscana

Deel via:

Tritt Case in Toscana

Tritt - Case in Toscana is specialist in Toscane en biedt een zeer gevarieerd aanbod van vakantiehuizen, appartementen, villa’s met en zonder privé zwembad en Agriturismi. 

  • mensen die hier werken hebben een passie voor Toscane
  • de accommodaties zijn alleen boekbaar bij Tritt
  • alle accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd
  • advies op maat mogelijk
Ga naar de site

Tritt Case in Toscana

Toscane is niet voor niets sinds jaar en dag een populaire vakantiestreek in Italië. Alles wat je van een vakantie verwacht, vind je hier! De prachtige steden met vele kunstschatten, zoals Sienna, Lucca en Florence, strand, zee, prachtige groene heuvels met schilderachtige dorpjes... En niet te vergeten die heerlijke Italiaanse keuken.

Ideaal met kinderen is een zogenaamde ‘Agri-residence’ of ‘Agriturismo’, een boerenbedrijf dat vaak olijfolie of wijn produceert waar je verblijft in een landhuis of appartement in een landhuis op rustige en mooie landgoederen, meestal met zwembad en diverse speelmogelijkheden. Lekker kleinschalig, maar wel groot genoeg voor kinderen om vakantievriendjes en vriendinnetjes te maken. Vaak is er ook een restaurant waar lokale specialiteiten en de eigen producten worden geserveerd. Er zijn ook hele luxe locaties met wellness!

Tritt - Case in Toscana is specialist in deze streek en biedt een zeer gevarieerd aanbod van vakantiehuizen, groepslocaties voor meerdere gezinnen, appartementen, villa’s met en zonder privé zwembad en Agriturismi. Elke accommodatie is zorgvuldig geselecteerd door de mensen van Tritt en is alleen boekbaar bij Tritt. Iedereen die hier werkt, heeft een passie voor Toscane. De eigen mensen in deze streek hebben een zeer goed... e relatie met de eigenaren, zodat ze je altijd direct van dienst kunnen zijn!

Heb je specifieke wensen, dan kan een van de specialisten je daarbij helpen, zowel telefonisch als per mail. Boeken van een accommodatie kan online via de website waar de beschikbaarheid per accommodatie realtime zichtbaar is.

Ondertussen waan je je misschien al wel in Toscane... Stel je voor: een warme zomeravond in een willekeurig landhuis. Je zit op het terras met een heerlijk glas rode wijn en kijkt uit over het glooiende heuvellandschap met prachtige kleuren, variërend van goudgeel tot zeegroen. De kinderen vermaken zich nog kostelijk op het terrein. Je geniet...

Kerkweg 1
2992 SE Barendrecht
Nederland

Tel: 0031180769148
Email: toscane@tritt.nl
Website: www.tritt.nl
Op de fiets naar het strand! Vanaf Residence Al Mare naar de witte stranden van...
Agriturismo Poggio Al Lago is een paradijsje gelegen op een bijzondere, mooie pl...
Een kindvriendelijk en overzichtelijk relais met 33 appartementen verdeeld over...
Agriturismo Borgo dei Medici ligt dichtbij de geboorteplaats van Leonardo da Vin...
Agriturismo Francesca is een prachtige locatie gelegen tussen de wijngaarden en...
Familie Residence met restaurant, zwembad met glijbaantje, apart kinderbad en sa...
Poggio Montespertoli ligt in het hart van de Chianti streek, aan het einde van e...
Op slechts 2 km van de Middellandse Zee bij de Golf van Baratti aan de 'Costa Et...
Een kindvriendelijk, kleinschalig vakantiepark met 9 appartementen in het natuu...
Agriresidence Piano di Mola is gelegen bij de kristalheldere zee van Porto Azzur...

Contact opnemen met Tritt Case in Toscana