Tritt Case in Sardegna

Tritt Case in Sardegna

Tritt - Case in Sardegna is specialist in Sardinië en biedt een zeer gevarieerd aanbod van vakantiehuizen, appartementen, villa’s met en zonder privé zwembad en Agriturismi. 

  • mensen die hier werken hebben een passie voor Sardinië
  • de accommodaties zijn alleen boekbaar bij Tritt
  • alle accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd
  • advies op maat mogelijk
Contact opnemen

Tritt Case in Sardegna

Sardinië is, na Sicilië, het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee. Het ligt onder Corsica en schuin onder de kust van Toscane. Je vindt hier een azuurblauwe zee met fantastische witte stranden langs de kustlijn rondom het eiland. Vanuit Toscane is het met diverse veer- en vliegverbindingen goed te bereiken, maar ook vanuit Nederland zijn er natuurlijk rechtstreekse vluchten mogelijk.

Het is een prachtig eiland waar je kunt genieten van een heerlijke strandvakantie, maar ook als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je je hart ophalen. Het ruige landschap met bergen, uitgestrekte vlaktes en kleine dorpjes is ideaal voor wandelaars en fietsers. Ook met de auto rondtoeren is een goede manier om de rijke historie en tradities van het eiland te ontdekken.

Met kinderen is Sardinië een heerlijke bestemming. Of je nu verblijft op een prachtig resort, zoals: Arbatax Residence in de provincie Ogliastra op het schiereiland Bellavista, een van de appartementen van Residence al Mare in een natuurpark van olijfbomen, direct aan een privé strand of een Agriturismo vlakbij het strand, zoals: Agriresidence Mamuntanas.

Tritt - Case in Sardegna is specialist in Sardinië en biedt een zeer gevarieerd aanbod van vakantiehuizen, groepslocaties voor meerdere gezinnen, appartementen,...   villa’s met en zonder privé zwembad en Agriturismi. Elke accommodatie is zorgvuldig geselecteerd door de mensen van Tritt en is alleen boekbaar bij Tritt.

Heb je specifieke wensen, dan kan een van de specialisten van Tritt je daarbij helpen, zowel telefonisch als per mail. Boeken van een accommodatie kan online via de website waar de beschikbaarheid per accommodatie realtime zichtbaar is.

Kerkweg 1
2992 SE Barendrecht
Nederland

Tel: 0031180769148
Email: sardinie@tritt.nl
Website: https://www.vakantieinsardinie.nl
Suaraccia Resort is prachtig gelegen aan de kaap van Capo Coda Cavallo op slecht...
Borgo Troni wordt omringd door mediterrane vegetatie en is een speels opgezet kl...
Meer informatie?

Contact opnemen met Tritt Case in Sardegna