Tritt - Case in Sardegna

Deel via:

Tritt - Case in Sardegna

Tritt - Case in Sardegna biedt een gevarieerd aanbod vakantieadressen aan op Sardinië. Van vakantiehuizen, appartementen, villa’s met privé zwembad tot agriturismo en sfeerhotels.

  • alle accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd
  • aanbod met passie voor Sardinië
  • advies op maat geven we graag, neem gerust contact op
  • vrijblijvend zoeken we naar je ideale vakantieadres
Ga naar de site

Tritt - Case in Sardegna

Tritt - Case in Sardegna is specialist in vakanties op Sardinië met een mooi aanbod van agriturismo, vakantieparken en resorts tot vrijstaande villa's met zwembad.

Sardinië is (na Sicilië) het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee. Het ligt onder Corsica en schuin onder de kust van Toscane. Je vindt hier een azuurblauwe zee langs een eindeloze kustlijn met fantastische witte stranden en veel ongerepte natuur. Vanuit Toscane is het met diverse veer- en vliegverbindingen goed te bereiken, maar ook vanuit Nederland zijn er diverse rechtstreekse vluchten mogelijk.

Het is een prachtig eiland waar je kunt genieten van een heerlijke strandvakantie, maar ook als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je je hart ophalen. Het ruige landschap met bergen, uitgestrekte vlaktes en kleine dorpjes is ideaal voor wandelaars en fietsers. Ook met de auto rondtoeren is een goede manier om de rijke historie en tradities van het eiland te ontdekken.

Met kinderen is Sardinië een heerlijke bestemming. Of je nu verblijft op een prachtig resort, in een appartement direct aan een privé strand of in een agriturismo vlakbij het strand.

Heb je specifieke wensen en/of vragen, dan helpt Tritt je daarbij graag, zowel telefonisch, per mail of per chat. Boeken van een accommodatie kan 24h on... line via de website. Je hoort altijd binnen een dag of je aangevraagde vakantie bevestigd kan worden.

Mandenmakersstraat 1 1
NL-3334 Zwijndrecht
Nederland

Tel: 00310180769135
Email: Sardinie@Tritt.nl
Website: www.vakantieinsardinie.nl
De moderne, frisse appartementen van La Pelosa residence liggen vlakbij het bero...
Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Cos...

Over de eigenaren

Tritt is een gespecialiseerde kleinschalige organisatie en we werken graag direct, via korte lijnen én op een persoonlijke manier. Onze betrokkenheid en passie voor Italie is groot wat jouw vakantie ten goede komt.

We zijn vaak in Italië te vinden en hebben ter plaatse onze aanspreekpunten en partners, waardoor we veel vragen kunnen invullen.

Contact opnemen met Tritt - Case in Sardegna