Toddler Holiday

Deel via:

Toddler Holiday

Toddler Holiday biedt een kleine, "handpicked" selectie cottages in Normandië speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. 

Ga naar de site

Toddler Holiday

Toddler Holiday werd opgericht in 2002 en wordt gerund door Deirdre MacLean die Schots is en in Normandië woont. Toddler Holiday biedt een kleine, "handpicked" selectie cottages in Normandië speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Op vakantie met baby's en peuters kan nogal wat van je vergen. Deirdre MacLean weet dat als geen ander en probeert het je dan ook zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Zo heeft iedere accommodatie standaard een baby- en peuteruitrusting, van wieg tot aankleedkussen en speciaal bestek. Er is altijd voldoende speelgoed en spelletjes aanwezig en de meeste accommodaties beschikken over een grote speelkamer of -schuur.

Ook heel fijn is de pre-arrival shopping service; je geeft door welke boodschappen je wilt hebben en ze staan voor je klaar bij aankomst. Dat is nog eens een goed begin van je vakantie!

Wil je zelf ook echt vakantie en niet iedere avond zelf koken... Geen probleem! Terwijl jij relaxt met een glas wijn, regelt iemand anders het eten. De cottages hebben een maaltijd bezorgdienst of er is een restaurant op een paar minuten afstand. En wil je een keer samen uit eten? Dan kan er ook kinderopvang geregeld worden!

Normandië is een prachtige plek voor een vakantie in ieder jaargetijde. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederland en er...   is veel te zien en te doen. Je vindt hier: kastelen, markten, stranden, pretparken en dierentuinen. Alles is binnen handbereik! Bekende highlights zijn o.a.: de prachtige Mont St Michel, de D-Day stranden en de prachtige Haras du Pin, de beroemde Staatsstoeterij.

Les Gites du Vigneron bestaat uit prachtig gerenoveerde, gezinsvriendelijke acco...
Op 657 km van Utrecht in Normandië vind je op Rue de la Dive nr. 4 twee prachtig...
La Ferme de Longues ligt in het kustplaatsje Longues-sur-Mer en bestaat uit 3 ge...

Lastminutes

NU 25% korting op gite 2 in La Ferme de Longues! Reeds in genoemde prijs verwerkt.

Contact opnemen met Toddler Holiday