TentEnsuite

Deel via:

TentEnsuite

TentEnsuite tenten hebben genoeg ruimte, alle noodzakelijke voorzieningen en nog net iets meer, in een omgeving die inspireert en ontspant. De zeer luxe ingerichte tent staat klaar voor een bezoek met max. 6p. of max. 4p. Je vindt Tentensuite tenten in de Franse regio's: Limousin, Aquitaine, Midi-Pyrenees, Auvergne en Languedoc Rousillon. 

Ga naar de site

TentEnsuite

TentEnsuite = Original Glamping. Je TentEnsuite tent moet, al is het maar tijdelijk, voelen als je tweede huis. Met genoeg ruimte, alle noodzakelijke voorzieningen en nog net iets meer, in een omgeving die inspireert en ontspant. De zeer luxe ingerichte tent staat klaar voor een bezoek met maximaal 6 personen.

In deze tent sta je met plezier in de keuken, lees je ontspannen aan de ruime tafel de krant of een boek, luier je nog wat in je heerlijke echte bed of geniet je van de natuur vanuit een luie stoel of de hangmat.

TENTENSUITE
De ruime TentEnsuite tenten met houten vloer van 45m2 zijn zeer luxe ingericht. Een groot 2 persoonsbed in de ouderslaapruimte, voldoende kastruimte, een keukenblok met een inrichting voor 6 personen, een Senseo koffiemachine, waterkoker, staafmixer en ruime koelkast met apart vriesvak.
Op een aantal locaties beschikt de tent over privé sanitair of bevindt dit privé sanitair zich dichtbij de tent.

Alles wordt prima verlicht en er zijn voldoende stopcontacten. Er is een grote houten eettafel met banken, 4 safaristoelen en 2 ligstoelen. Op het terras is een all-weather hangmat, grote parasol en gas-BBQ.
Glamperen = Tentensuite = Kamperen in Stijl!

PETITENSUITE
PetitEnsuite is de kleine broer van TentEnsuite. Niet minder compleet en nog...   steeds met een geweldig comfort. Door het maatje kleiner, is deze tent geschikt voor maximaal 4 personen. Deze tent is 4 meter breed en 3,5 meter diep met een vloeroppervlak van 25 m2.
In de tent is de ouder- en kinderslaapruimte gescheiden door een katoenen tussenwand. De ouderslaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, in de kinderslaapkamer staat een stapelbed. In de leefruimte is een volledig ingerichte keukenhoek met 4-pits kookplaat en een tafelmodel koelkast onder het roestvrij stalen aanrechtblad.

BESTEMMINGEN
Alle bestemmingen zijn rustig, natuurlijk en voor alles kleinschalig, hebben uitstekende sanitaire voorzieningen, veelal een zwembad op de camping en anders watersportmogelijkheden op korte afstand van de camping. Ook voor een hapje en een drankje kun je je bij deze bestemmingen op originele manier laten verwennen. Sport en spel en animatie vindt plaats op kleinschalig en familiair niveau. Er is altijd een kleine speeltuin of ‘hutten' bouwplaats aanwezig.

Meerhoek 211
5403 AD Uden
Nederland

Tel: +31625175886
Email: info@tentensuite.nl
Website: tentensuite.nl
Je Tentensuite tent moet, al is het maar tijdelijk, voelen als je tweede huis. M...

Contact opnemen met TentEnsuite