Special Villas

Special Villas

Bijzondere, veelal kleinschalige en "anders dan anders" logeeradressen in Frankrijk, België, Duitsland, Nederland,  Italië en op Bali. 

  • Specialist in bijzondere en smaakvolle vakantiewoningen, zoals: boerderijen, kastelen, safaritenten en villa´s op bijzondere locaties.
  • Alle vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd
  • Advies op maat en hoog serviceniveau
Contact opnemen

Special Villas

Wil je stijlvol genieten in een landhuis, een stoere tent vol romantiek, een exclusieve villa met privé-zwembad, een hip en trendy stadsappartement, landelijke charme op de boerderij of een authentiek kasteel in een modern jasje?

Bij Special Villas geniet je van bijzondere logeeradressen voor een romantisch weekendje weg, een familiereünie, een luxe vakantie of zakenbijeenkomst op bijzondere plekken. De locaties worden persoonlijk geselecteerd en bezocht, zijn veelal kleinschalig en ‘anders dan anders’.

Bij Special Villas geniet je van bijzondere logeeradressen voor een romantisch weekendje weg, een familiereünie, een luxe vakantie of zakenbijeenkomst op bijzondere plekken in Frankrijk, België, Duitsland, Nederland en op Bali.

Vaandrigstraat 3
4871 LS Etten-Leur
Nederland

Tel: 0031765322031
Email: info@specialvillas.nl
Website: http://www.specialvillas.nl
Buitenplaets de Heide is een heerlijk vakantieadres waar je met meerdere gezinne...
Dit vakantiehuis op het Brabantse platteland is ruim en comfortabel en gelegen a...
Domaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gez...
Meer informatie?

Over de eigenaren

Special Villas is een jonge organisatie, opgericht door Lirette Jansen. Zij studeerde onder andere aan het Nederlands Wetenschappelijk Instituut voor Toerisme en Recreatie (tegenwoordig: NHTV) te Breda en heeft vele jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. De laatste 12 jaar werkte zij als inkoper bij gerenommeerde touroperators waar zij onder andere Frankrijk, Italie, België en Nederland inkocht en het liefst op zoek ging naar bijzondere, exclusieve en vaak nog onontdekte vakantieplekjes.

Alle vakantiewoningen zijn door Lirette persoonlijk bezocht en geselecteerd. En altijd met de gedachte: "zou ik hier zelf vakantie willen vieren?" Special Villas zorgt voor een vakkundig en persoonlijk advies en hoopt jou als gast te mogen ontvangen!

Special Villas Lirette Jansen.jpg Special Villas 30pluskids

Contact opnemen met Special Villas