Sleeping with Van Gogh

Deel via:

Sleeping with Van Gogh

Sleeping with van Gogh geeft je de unieke mogelijkheid om in de sferen van Van Gogh te overnachten. Negen designers hebben bijzondere en onverwachte plekjes gecreëerd in Brabant waar Vincent het grootste deel van zijn leven heeft doorgebracht. 

Contact opnemen

Sleeping with Van Gogh

Samen met de kinderen ervaren hoe Vincent van Gogh heeft geleefd? Sleeping with van Gogh geeft je de unieke mogelijkheid om in de sferen van Van Gogh te overnachten. Negen designers hebben bijzondere en onverwachte plekjes gecreëerd in Brabant waar Vincent het grootste deel van zijn leven heeft doorgebracht. Waan je in zijn (droom)wereld; zowel de accommodatie als de omgeving passen daar helemaal bij!

Op deze locaties kun je luieren, genieten, lachen, zingen, dromen, praten, luisteren, kijken en samen zijn. Ontdek wat Vincent lief had en maak van je droom een herinnering.

Er zijn op dit moment 5 Van Gogh locaties met namen die passen bij de schilder en de omgeving, zoals:

TUSSEN DE KUDDE (Kunstenares: Karin Valckx)
De bijzondere eenvoud van de natuur was voor Vincent een groot goed. Om deze te ontdekken maakte hij zo veel mogelijk wandelingen door de natuur. Tijdens zijn wandelingen ontmoette hij ook nieuwe gezichten, met elke een eigen verhaal. Vincent hield van de mensen en de natuur, die beide een streek zo bijzonder voor hem maakte.

ALTIJD & OVERAL (Kunstenaars: Niels Smeltink & Heidi Otten)
Je denkt een schilderij van Van Gogh binnen te stappen, als je het Brabantse boerderijtje ziet staan op het beboste terrein van Herperduin. Binnen wacht je een verrassing... : het frisse, verrassende interieur met elementen uit Van Gogh's schilderijen, ontworpen door Heidi Otten en Niels Smeltink.

Laura Conradi is de drijvende kracht achter Sleeping with Design waaronder Sleeping with Van Gogh. Zij zegt: “Het ontdekken van een nieuw, bijzonder plekje in Nederland is voor mij echt een geluksmoment! En dat gun ik jou ook! Neem snel een kijkje op deze site en droom alvast weg over je volgende (mini-)vakantie. Hopelijk tot snel!

Samen met de kinderen ervaren hoe Vincent van Gogh heeft geleefd? Sleeping with...
Meer informatie?

Contact opnemen met Sleeping with Van Gogh