Puur Kroatië

Deel via:

Puur Kroatië

Puur Kroatië biedt bijzondere, authentieke vakantieadresjes in Kroatië.

  • alle adresjes zijn persoonlijk bezocht
  • persoonlijk samengestelde reizen
  • verrassend veelzijdig vakantieland
Ga naar de site

Puur Kroatië

Bijzondere vakantieadresjes in het prachtige Kroatië vind je bij Puur Kroatië. Wil je het net even anders, weg van de massa? Dan ben je hier aan het juiste adres!

We zien steeds vaker dat ouders hun welverdiende vakantie met de kinderen echter ook buiten de grote campings, appartementen complexen en de all-inclusive resorts willen doorbrengen. De ervaren reismama's van Puur Kroatië weten de leukste plekjes en activiteiten voor jou en je kids in Kroatië te vinden!

Dat genieten zit dan niet in de aanwezigheid van een uitgebreid kinderanimatie programma waar je kinderen de hele dag bezig worden gehouden, maar bijvoorbeeld in het feit dat je bijvoorbeeld beren of dolfijnen tegenkomt of spannende kanotochten maakt. Of dat je kennis maakt met oude culturen en hun gewoontes. Maar je kunt natuurlijk ook 'gewoon' genieten van een strandvakantie, waarbij je rustige dagen op het strand afwisselt met (water)sporten, fietstochtjes, wandelingen en boot- of snorkeltripjes waarbij een bijzondere beleving voorop staat.

Puur Kroatië laat je genieten van de authenticiteit van vakantieland Kroatië. De verrassende vakantieadresjes zijn stuk voor stuk door eigenaresse Wendy en haar team zelf bezocht: van charmante bed & breakfast tot stijlvolle villa en van luxueus appartement tot kleinscha... lige agrotoerisme.

Laat je verrassen door de schitterende natuur, maak kennis met de vriendelijke bevolking en geniet van de geweldige gastronomie. Kies bijvoorbeeld voor een autorondreis, wandelvakantie, combinatiereis, een weekendje weg, fietsvakantie, of ga op eigen gelegenheid eilandhoppen. Kortom... ontdek Puur Kroatië op jouw manier!

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland

Tel: 0031502111941
Email: info@puurkroatie.nl
Website: www.puurkroatie.nl
Deze beleefreis, goed te doen met kinderen, dompelt je onder in het kleine Itali...
Ook op zoek naar een rondreis in Kroatië geschikt voor het hele gezin en in een...

Over de eigenaren

Eigenaresse Wendy Vos vindt het leuk om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken in Kroatië. Nieuwe plekken, natuur, cultuur en eten. Zij krijgt inspiratie van de gastvrije bevolking, het heerlijke eten en authentieke accommodaties. 70% van haar tijd is zij in Nederland en 30% van haar tijd reist ze door Kroatië.

Puur Kroatië vindt het belangrijk dat de authenticiteit blijft bewaard en dat Kroatië als bijzondere vakantiebestemmingen ook aan volgende generaties kan worden doorgegeven. Daarom voelt Puur Kroatië zich betrokken en zet zich in voor duurzaam ondernemen waarbij rekening wordt gehouden met milieu, mensen, natuur en cultuur.

Zo werken zij samen met lokale partners en accommodaties waarmee niet alleen de lokale economie gestimuleerd wordt, maar ook geprofiteerd wordt van lokale kennis. Daarnaast geeft Puur Kroatië geen brochure uit. Het aanbod wordt gecommuniceerd via de website en de reisbescheiden en facturen worden digitaal verstuurd. Beter voor het milieu en altijd het meest recente aanbod online.

Bijna alle accommodaties dragen ieder op hun eigen, unieke wijze bij aan lokaal duurzaam ondernemen.

Puur Kroatie eigenaresse Wendy.jpg Puur Kroatië 30pluskids

Contact opnemen met Puur Kroatië