Nice2stay

Deel via:

Nice2stay

 Specialist in het verhuren van privé vakantiehuizen, bed & breakfasts en appartementen in Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal.

  • alle locaties zijn persoonlijk geselecteerd en bezocht door het professionele team van Nice2stay 
  • Nice2stay weet precies welke locaties geschikt zijn voor gezinnen
  • persoonlijk advies en service
Contact opnemen

Nice2stay

Nice2stay is specialist in het verhuren van privé vakantiehuizen, bed & breakfasts en appartementen in Spanje, Italië en recentelijk ook Frankrijk en Portugal. De accommodaties zijn stuk voor stuk uniek. Van een eco b&b tot een luxe design villa. De een nog smaakvoller dan de ander. Weg van de massa, op schitterende locaties... Bovendien zijn ze allemaal persoonlijk geselecteerd en bezocht door het professionele team van Nice2stay.

De meeste locaties zijn geweldig voor een vakantie met kinderen: veel ruimte, mooie natuur, lekker eten, authentieke dorpen, meren en soms zelfs dichtbij het strand! De accommodaties van Nice2stay beschikken vaak over kinderfaciliteiten, zoals speelgoed, een kinderbedje, pingpong tafel en soms zelf een trampoline. Op de website van Nice2stay is er ook een speciale categorie voor gezinnen met kinderen, samengesteld door de medewerkers van Nice2stay die zelf ook kinderen hebben!

Aangezien het team van Nice2stay de locaties zelf bezoekt en uitgebreid kennis maakt met de eigenaren van de accommodaties kunnen ze jullie echt een meerwaarde bieden in de vorm van advies en service.
De service van Nice2stay is heel persoonlijk, het team vindt het leuk om jullie te helpen bij het vinden van de perfecte plek voor jullie gezin! Bekijk snel het prachtige aan... bod en laat je inspireren...

Vondelkade 30
2106 AK Heemstede
Nederland

Tel: 003162042215700
Email: info@nice2stay.com
Website: http://www.nice2stay.com
Nice2stay is specialist in het verhuren van privé vakantiehuizen, bed & breakfas...
Nice2stay is specialist in het verhuren van privé vakantiehuizen, bed & breakfas...
Meer informatie?

Contact opnemen met Nice2stay