Molino Río Alájar

Molino Río Alájar

Prachtige huizen in het beschermde Parque Natural Sierra de Aracena in Andalusië.

Contact opnemen

Molino Río Alájar

Ver weg van het massatoerisme in het beschermde Parque Natural Sierra de Aracena, vind je Molino Río Alájar. De Molino bestaat uit zes stenen huizen geschikt voor 2-6 personen. Alle huizen staan aan de oever van de Río Alájar en hebben daardoor een prachtig uitzicht op de vallei en de omringende heuvels! De huizen zelf zijn landelijk en aan de inrichting is veel zorg besteed.

Naast je eigen huis, is er ook nog een gemeenschappelijke ruimte in een apart huis. Speciaal voor gasten is hier een kleine bibliotheek met boeken, dvd's en cd's. Op het grote bijbehorende terras is een stenen barbecue die je kunt gebruiken. Voor kinderen is er van alles te beleven. Er is een zwembad (open van mei tot midden september), een tafelvoetbalspel en zelfs een tennisbaan met uitzicht op de omringende bergen! Onder begeleiding kunnen de kinderen ook een tocht met een ezel maken. In de omgeving kun je natuurlijk mooie wandelingen maken en je kunt het dorpje Alájar of de prachtige stad Sevilla bezoeken.

Naast Molino Río Alájar verhuren de eigenaren in het dorpje Alájar aan de rand vakantiehuis Casa Estrella geschikt voor max. 6 volwassenen en 2 kinderen en in het centrum appartementen El Campanario en El Mirador ieder geschikt voor 2 personen. Casa Estrella is prachtig gerestaureerd, heeft een...   mooie tuin met zwembad en een prachtig uitzicht.

Finca Cabezo del Molino
21340 Alájar
Spanje

Tel: 0034959501282
Email: info@molinorioalajar.com
Website: http://www.molinorioalajar.com
Ver weg van het massatoerisme in het beschermde Parque Natural Sierra de Aracena...
Meer informatie?

Contact opnemen met Molino Río Alájar