Kids & Go Wintersport met kinderen

Deel via:

Kids & Go Wintersport met kinderen

Familievriendelijke wintersportaccommodaties met tal van kindervoorzieningen waarvan je grotendeels gratis gebruik kunt maken. 

Ga naar de site

Kids & Go Wintersport met kinderen

Bij Kids & Go vind je hotels en appartementen die helemaal zijn ingesteld op gezinnen met jonge kinderen (0-12 jaar). Deze familievriendelijke accommodaties beschikken over tal van kindervoorzieningen waarvan je grotendeels gratis gebruik kunt maken. Er zijn volop speelmogelijkheden en er is altijd kinderopvang aanwezig.

KINDEROPVANG
Met het hele gezin op wintersport is natuurlijk heerlijk! Maar als je tijdens je vakantie wilt skiën en je hebt nog hele jonge kinderen, dan is het wel fijn als je kind goed opgevangen kan worden. Alle onderkomens van Kids & Go bieden daarom kinderopvang aan. Het is niet alleen handig, maar ook nog eens reuze leuk voor de kinderen. De allerkleinsten worden goed verzorgd in de babyopvang. Voor de iets grotere kinderen zijn er leuke speelkamers en wordt er van alles georganiseerd zoals bijvoorbeeld: kinderdisco, koekjes bakken, knutselen, theater, etc.

KINDERVOORZIENINGEN
Er moeten heel wat spullen mee als je met het hele gezin op wintersportvakantie gaat. Om het je wat gemakkelijker te maken, zijn er in de hotels en appartementen van Kids & Go tal van baby- en kindervoorzieningen. Er staat gratis een kinderbedje klaar voor de allerkleinsten en in het restaurant is een kinderstoel aanwezig. In de meeste onderkomens kun je ook gebruik maken van...   een babyfoon, aankleedkussen, babybadje, sleetjes, po, buggy, kindveilige stopcontacten, etc. Kortom: alles is in huis om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

KINDEREN EN SKIEN
Of je nu kinderen hebt die voor het eerst gaan skiën of kinderen die jou al voorbij suizen... Voor ieder type skiër is een passend skigebied met skischolen die precies weten hoe ze moeten lesgeven aan kinderen.
Het is zelfs voor kinderen vanaf 2 jaar al mogelijk skiles te volgen in de zogenaamde "luierskischool". De kids krijgen op speelse wijze les in de skischool van het hotel, natuurlijk met een echt skiliftje en een kinderpiste. Na een ochtendje skiën gaan de kinderen weer mee naar de kinderopvang.

KINDVRIENDELIJKE HOTELS EN APPARTEMENTEN
De hotels en appartementen bij Kids & Go zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en bevinden zich in verschillende plaatsen in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. In de hotels zijn familiekamers of familieappartementen met een aparte kinderslaapkamer beschikbaar. Ook wat het eten betreft zijn de hotels perfect voor kinderen. Zo zijn er kindermenu’s of is er een kinderbuffet, de kinderen kunnen eerder eten of samen met de anderen kinderen eten in de kinderopvang, er is zelfs een babybuffet met potjes en pap... Kortom: aan alles is gedacht! Met Kids & Go weet je zeker dat je een leuke, heerlijk ontspannende wintersportvakantie met het hele gezin zult hebben.

Kennemerstraatweg 180H
1851 AV Heiloo
Nederland

Tel: 0031725200129
Email: info@kids-go.nl
Website: kids-go.nl
Bij Kids & Go vind je appartementen en hotels die helemaal zijn ingesteld op gez...
In Frankrijk biedt Kids & Go kindvriendelijke appartementen in Valmeinier 1500 a...
Bij Kids & Go vind je appartementen en hotels die helemaal zijn ingesteld op gez...

Contact opnemen met Kids & Go Wintersport met kinderen