Kennemer Duincampings

Kennemer Duincampings

De Kennemer Duincampings liggen midden in de Noordhollandse duinen vlakbij de kust. Je kampeert hier met je eigen kampeermiddel of je huurt een van de bijzondere, stoere accommodaties.

 • unieke belevenissen, zoals: Power Yoga of overnachten in een Airstream of Boomhuis
 • Camping de Lakens: verschillende wellnessvoorzieningen
 • Camping Geversduin: ontdek de natuur!
 • Camping Bakkum: de oudste camping van Nederland! Hier vind je een combinatie van nostalgische gezelligheid en modern comfort
 • verwarmde sanitairgebouwen
 • restaurant
 • speelvelden
 • WiFi
 • supermarkt
 • fietsverhuur
 • wasserette
Contact opnemen

Kennemer Duincampings

De Kennemer Duincampings bestaan uit drie campings, namelijk: Camping Bakkum in Castricum aan Zee, Camping Geversduin in Castricum en Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee. Allen liggen midden in het Noordhollands Duinreservaat en aan of vlakbij het strand. Op de campings kun je met je eigen tent, camper of caravan of in een van de vele soorten accommodaties komen logeren. Er zijn verwarmde sanitairgebouwen, wasserette, WiFi, supermarkt, fietsverhuur, horeca gelegenheden en speelvelden.

CAMPING GEVERSDUIN
Natuur, waar je ook kijkt. De, in het groen gelegen, camping gaat over in de bossen en duinen van het Noord-Hollands Duinreservaat. Fiets- en wandelpaden strekken tot aan de zee voor een verkoelende duik in de zomer. Zowel op als rond de camping valt een hoop te ontdekken.

CAMPING BAKKUM
Op deze vakantie komen natuur en kunst & cultuur samen. Gelegen midden in het bos vertoef je in een groene omgeving. De geur van mos, dennennaalden onder je voeten en het geluid van vogels om je heen. Kijk daar loopt een eekhoorn! Vanaf de camping loop of fiets je zo door de duinen naar het strand.
Er is ook veel aandacht voor kunst en cultuur. Theater, muziek en cabaret op de planken van Openluchttheater De Pan. Kunstwerken maak je samen of kom je tegen tijdens een wandeling ove... r de camping.

CAMPING DE LAKENS
Zodra je op de camping bent, ruik je de geur van de zee al. Je vakantie is begonnen... Aan de ene kant van de camping strekt zich het Nationaal Park Zuid-Kennemerland uit. Te voet of op de fiets ontdek je de duinen. Heb je de herten en wisenten al gespot? Aan de andere kant van de camping loop je zo het Bloemendaals strand op. Of je nu komt om uit te waaien, te zonnen of een golf te pakken met je surfboard of kite… 's Avonds kun je aanschuiven in Restaurant Gestrand voor een heerlijk diner van streekproducten uit de duinen en genieten van de ondergaande zon. Jezelf echt laten verwennen kan in een van de vele wellness faciliteiten op de camping.

Zeeweg 31
1901 NZ Castricum aan Zee
Nederland

Tel: 0031251661091
Email: info@kennemerduincampings.nl
Website: http://www.kennemerduincampings.nl
Op Kennemer Duincamping Bakkum staat een sfeervolle, kleurrijke en comfortabele...
Op camping Bakkum komen natuur en kunst & cultuur samen. Gelegen midden in het b...
Natuur, waar je ook kijkt. De, in het groen gelegen, camping gaat over in de bos...
Camping de Lakens is een echte strandcamping. Het ligt midden in de duinen, op s...
Meer informatie?

Contact opnemen met Kennemer Duincampings