Kasteelovernachtingen.nl

Kasteelovernachtingen.nl

Op Kasteelovernachtingen.nl vind je kastelen en landhuizen die het principe van chambres en table d'hôtes hanteren. De accommodaties zijn op hoog niveau in een plezierige, uitnodigende sfeer. Daarnaast vind je ook een selectie kasteelhotels; kastelen met, net als in een hotel, een receptie, restaurant en diverse hotelfaciliteiten.

  • arrangementen
  • kasteelrondreizen
  • op doorreis kastelen
  • huisjes op een landgoed
Contact opnemen

Kasteelovernachtingen.nl

Kasteelovernachtingen.nl is een website met een eigen(zinnig) concept en een bijzonder karakter. Alle locaties op deze site worden persoonlijk bezocht en er wordt zorgvuldig gekeken of ze passen in het concept dat in 2005 door Anne Mulder is ontwikkeld.

Er wordt merendeels gewerkt met kastelen en landhuizen die het principe van chambres en table d'hôtes (ook wel bekend als bed & breakfast) hanteren. Op hoog niveau, maar in een zeer plezierige en uitnodigende sfeer. De overige locaties op de website worden kasteelhotels genoemd: Je verblijft dan in een kasteel dat het principe van een hotel hanteert: receptie, restaurant, diverse hotelfaciliteiten etc.

Voor alle locaties geldt dat ze zich in een schitterende omgeving bevinden. Er zijn ook een aantal specials, waaronder kloosters en watermolens en een kerk.

Een groot aantal van de kastelen en landhuizen is uitermate geschikt voor gezinnen of families. Voor deze locaties biedt Kasteelovernachtingen.nl speciale gezins- of familiearrangementen aan. Deze kun je vinden bij "Zoek & Boek" onder "Gezinnen".

Kasteelovernachtingen.nl is een website met een eigen(zinnig) concept en een bij...
Meer informatie?

Contact opnemen met Kasteelovernachtingen.nl