Juliette Tentvakanties

Deel via:

Juliette Tentvakanties

Vakanties op bijzondere plekken in Frankrijk en Nederland in comfortabel ingerichte safari- of bungalowtenten van hoogwaardige kwaliteit. 

Ga naar de site

Juliette Tentvakanties

Al meer dan 16 jaar biedt Juliette Tentvakanties met succes haar comfortabele vakantietenten aan. Juliette is eigenzinnig. Juliette is anders. Juliette neemt je mee naar bijzondere plekken in Frankrijk en Nederland.

Een echte zorgeloze kampeervakantie vraagt om een compleet ingerichte safari- of bungalowtent. Op iedere camping doet Juliette dit op haar eigen manier, maar je kan er zeker van zijn dat het je aan niets ontbreekt. De inrichting kan romantisch zijn, maar ook stoer met steigerhouten meubels.

Er is bij Juliette geen standaard voor alle tenten. Dat betekent dat niet alle tenten hetzelfde ingericht zullen zijn, maar de locatie en de inrichting zal afgestemd zijn op een luxere kampeervakantie. Juliette heeft aan alles gedacht, alleen je koffer, overtrekken, hoeslakens en keukendoeken neem je zelf mee.

Juliette zorgt voor een comfortabele kampeer- of campingvakantie. De speciaal uitgezochte campings zijn schoon en goed onderhouden, de omgeving is ‘natuurlijk’ adembenemend en er is voor iedereen genoeg te doen. Alle door Juliette geselecteerde campings genieten een hoge waardering.

Spaarneweg 14
2142 EN Cruquius
Nederland

Tel: +31232047004
Email: contact@juliette-tentvakanties.nl
Website: juliette-tentvakanties.nl
Château le Verdoyer is een camping van Nederlandse eigenaren op het landgoed van...
Les 3 Cantons is een gezellige 4 sterren familiecamping in het zonnige zuiden va...
Juliette neemt je graag mee naar de Allier, een heerlijke Petit XL charme campin...

Contact opnemen met Juliette Tentvakanties