Juliette Tentvakanties

Deel via:

Juliette Tentvakanties

Vakanties op bijzondere plekken in Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Italië in comfortabel ingerichte safari-  bungalowtenten of mobile-homes van hoogwaardige kwaliteit. 

Ga naar de site

Juliette Tentvakanties

Al meer dan 16 jaar biedt Juliette Tentvakanties met succes haar comfortabele vakantietenten aan. Juliette is eigenzinnig. Juliette is anders. Juliette neemt je mee naar bijzondere plekken in Frankrijk, Italië, Luxemburg of Nederland. Vaak bieden zij kleine campings aan in Frankrijk, Italië of Nederland. Waar Frankrijk nog Frankrijk is, Italië charmant blijft of juist comfortabel dichtbij in eigen land.

Een echte zorgeloze kampeervakantie vraagt om een compleet ingerichte safari- of bungalowtent of mobile home. Op iedere camping doet Juliette dit op haar eigen manier, maar je kan er zeker van zijn dat het je aan niets ontbreekt. De inrichting kan romantisch zijn, maar ook stoer met steigerhouten meubels.

Er is bij Juliette geen standaard voor al onze tenten. Dat betekent dat niet alle tenten hetzelfde ingericht zullen zijn, maar de locatie en de inrichting zal afgestemd zijn op een luxere kampeervakantie. Juliette heeft aan alles gedacht, alleen je koffer, overtrekken, hoeslakens en keukendoeken neem je zelf mee.

Juliette zorgt voor een comfortabele kampeer- of campingvakantie De speciaal uitgezochte campings zijn schoon en goed onderhouden, de omgeving is ‘natuurlijk’ adembenemend en er is voor iedereen genoeg te doen. Alle door Juliette geselecteerde campings genie... ten een hoge waardering.

Spaarneweg 14
2142 EN Cruquius
Nederland

Tel: +31232047004
Email: contact@juliette-tentvakanties.nl
Website: juliette-tentvakanties.nl
Château le Verdoyer is een camping van Nederlandse eigenaren op het landgoed van...
Op camping Château La Grange Fort in de Auvergne waant Juliette zich een kasteel...
Juliette neemt je graag mee naar de Allier, een heerlijke Petit XL charme campin...
Camping La Perle is een echt pareltje in de Creuse! Een knusse familiecamping me...
Les 3 Cantons is een gezellige 4 sterren familiecamping in het zonnige zuiden va...

Contact opnemen met Juliette Tentvakanties