Greencamp

Deel via:

Greencamp

Verhuur van luxe, volledig ingerichte tenten op 35 charmante en sfeervolle campings in Nederland, Frankrijk en Italië.

  • Rustieke Campings met max. 25 plekken
  • Kleine Familiecampings met 30-120 plekken
  • Selectie op doelgroep met tieners mogelijk
  • Rondreizen mogelijk
  • Alle campings worden persoonlijk geselecteerd
Ga naar de site

Greencamp

Kamperen is voor ieder kind natuurlijk fantastisch! En als het in luxe, volledig ingerichte tenten is, is het ook voor de ouders heel relaxed. Greencamp verhuurt dit soort tenten op Rustieke Campings met max. 25 plekken of Kleine Familiecampings met 30-120 plekken. De luxe huurtenten staan inmiddels op 35 charmante en sfeervolle campings in Frankrijk en Italië.

Er zijn 2 typen luxe huurtenten: de luxe ingerichte tunneltent, een robuuste en ruime tent "made in Holland" en de safaritent (ook wel lodgetent genoemd) die wordt geplaatst op een houten vlonder. De safaritent heeft een veranda, is ruim en van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht met steigerhouten meubelen.

Greencamp heeft alle campings zelf bezocht en let vooral op gastvrijheid, rust, sfeer, (speel)ruimte, kindvriendelijkheid en de voorzieningen zoals een restaurant en zwembad. Bij Greencamp wordt niet geselecteerd op het aantal sterren, maar juist op andere criteria. Zo zijn de campings fraai gelegen middenin in de natuur en is er alle ruimte voor de kinderen om te spelen. Er is geen geprogrammeerde animatie maar wel gebeurt er soms van alles spontaan dus de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.

Als je belang hecht aan een persoonlijke en rustieke sfeer, ruime plaatsen (125 tot 400m2) en je h... oudt daarnaast van rust, natuur en elkaar vermaken, in plaats van vermaakt worden, dan ben je bij Greencamp aan het juiste adres!

Wat zowel de campings als de gasten van Greencamp erg aanspreekt, is de kleinschaligheid van de formule. De huurtenten staan n.l. verspreid over de camping (dus niet in het welbekende rijtje) en er zijn meestal maar maximaal 4 huurtenten van Greencamp per camping. Zo heb je het gevoel dat je individueel kampeert en de overige kampeerders merken niet dat er een verhuurorganisatie op de camping staat.

Het is trouwens ook mogelijk om een combinatie-reis te maken! Zo kun je b.v. een week naar zee en een week naar de bergen op twee verschillende campings, de zogenaamde 2in1tentvakantie.

Niek en Sandra Bruystens van Greencamp hopen je binnenkort te mogen begroeten op een van de sfeervolle campings!

Meyerweg 87
8456 GC De Knipe
Nederland

Tel: 0031513688754
Email: info@greencamp.nl
Website: https://www.greencamp.nl/
De Lemeler Esch is een middelgrote natuurcamping die bijzonder gelegen is in een...
Midden in het Gaasterland op een paar honderd meter afstand van het Slotermeer (...

Over de eigenaren

Greencamp verhuurt sinds 2005 op kleinschalige wijze volledig ingerichte safaritenten op kleine campings. De luxe huurtenten staan op meer dan 50 rustieke en sfeervolle familiecampings in Nederland, Frankrijk en Italië. Eigenaren Niek en Sandra Bruystens doen hun werk met erg veel plezier en betrokkenheid. Zij selecteren de campings door er zelf naartoe te gaan en ter plaatse gaan te kijken. Er wordt dan vooral gelet op: kindvriendelijkheid, gastvrijheid, sfeer en charme, (speel) ruimte en natuurlijk de basisvoorzieningen zoals een restaurant en het sanitair. Gevoel speelt hierin een belangrijke rol.

Zelf hebben Niek en Sandra 3 kinderen en bij iedere nieuwe camping vragen zij zich af of ze er zelf zouden willen kamperen? Is het antwoord ja, dan is het goed. Omdat zij dit al jaren doen, kennen ze de plekjes en de directe omgeving zeer goed. Heb je dus (specifieke) vragen of wil je gewoon advies, bel ze gerust!

Contact opnemen met Greencamp