Glampings.nl

Deel via:

Glampings.nl

Glampings.nl biedt meer dan 250 glampingaccommodaties in Nederland en de rest van Europa.

  • Glamping accommodaties in 15 landen
  • Meer dan 250 locaties
  • Je boekt direct bij de aanbieder
Contact opnemen

Glampings.nl

Authentieke kampeerervaringen met alle gemakken van thuis, dat is wat glamping zo populair maakt. Tijdens een luxe kampeerovernachting overnacht je op adembenemende locaties, maar wél met het comfort van een moderne safaritent, boomhut, lodge of yurt.

Glamping, oftewel glamorous camping, is kamperen in een unieke accommodatie die volledig verzorgd klaarstaat bij aankomst, in combinatie met luxe faciliteiten of een bijzondere kampeerbeleving. Bij het selecteren van haar glamping accommodaties is Glampings.nl altijd op zoek naar authenticiteit en unieke belevingen, maar wel met de hedendaagse luxe die je gewend bent.

Op Glampings.nl vind je daarom een ruim aanbod van luxe kampeerovernachtingen in Europa. Maak een keuze uit honderden safaritenten, lodgetenten, tipi’s, pipowagens, cabins, tiny houses, yurts en strandhuisjes. Alle accommodaties zijn persoonlijk door Glampings.nl gekeurd, zodat je zeker weet dat je een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat. Het enige wat je nog hoeft te doen is boeken! Ben je enthousiast geworden? Ga dan snel naar Glampings.nl om de ruime collectie met luxe glamping accommodaties te ontdekken.

Bergstraat 103
6811 LE Arnhem


Email: info@glampings.nl
Website: https://glampings.nl
Casa del Mundo is een kleinschalig glamping paradijs in het prachtige binnenland...
Glamping la Prugnola is het eerste yurt dorp in Toscane aan de Costa degli Etrus...
Meer informatie?

Over de eigenaren

Over Glampings.nl
Te gekke glamorous camping bestemmingen ontdekken en delen met de wereld. Dat is wat Glampings het liefst doet. Het Glampings.nl team is altijd op zoek naar onvergetelijke overnachtingen, bijzondere locaties en inspirerende hosts. Op Glampings verzamelen ze die allemaal. Hun missie is om van glamping het nieuwe kamperen te maken, door een compleet platform te bieden voor glampingliefhebbers, hosts en leveranciers.

Contact opnemen met Glampings.nl