Eliza was here

Deel via:

Eliza was here

Bij Eliza was here vind je authentieke, bijzondere plekjes rondom de Middellandse Zee. Bij alle ontdekkingen van Eliza was here staan vriendelijke eigenaren, een bijzondere locatie en kleinschaligheid centraal. Je weet zo zeker dat je echt een bijzondere ervaring te wachten staat.

  • authentieke, bijzondere en kleinschalige plekjes
  • vliegvakanties zijn altijd incl. een huurauto
  • er zijn ook autovakanties mogelijk
  • alle adresjes worden jaarlijks bezocht
Ga naar de site

Eliza was here

Bij Eliza was here vind je authentieke, bijzondere plekjes rondom de Middellandse Zee. Op de website vind je zowel vlieg- als autovakanties. Boek je een vliegvakantie dan is een huurauto altijd inclusief. Zo hoef je niet die volle toeristenbus in, maar kun je met je eigen huurauto op zoek naar jouw vakantieadresje. Daarnaast biedt Eliza was here ook autovakanties aan naar een aantal Zuid-Europese bestemmingen.

Om er zeker van te zijn dat alle accommodaties een onvervalste ervaring bieden, worden deze jaarlijks bezocht. Zo weet je zeker dat de informatie up-to-date is. Bij alle ontdekkingen van Eliza was here staan vriendelijke eigenaren, een bijzondere locatie en kleinschaligheid centraal. Je weet zo zeker dat je echt een bijzondere ervaring te wachten staat.

Als je op zoek bent naar een specifieke vakantie, bekijk dan de themapagina’s, zoals reizen met kinderen. Hier kun je inspiratie opdoen om de vakantie te vinden die helemaal past bij jouw wensen.

Heb je al een bestemming in je hoofd maar kun je niet kiezen tussen alle leuke ontdekkingen? Laat je dan inspireren op de zoek en boek pagina. Hier kun je door het gebruik van filters jouw ideale vakantie vinden.

Bahialaan 2
3065 WC Rotterdam
Nederland

Tel: +310102700820
Email: info@elizawashere.nl
Website: www.elizawashere.nl
Grantzaos Villas ligt op een prachtig landgoed vlakbij zandstranden met helderbl...
Masia Mas Oller is een 17e eeuwse boerderij en een perfecte uitvalsbasis om Cata...
Vlakbij het vissersdorpje Nea Skioni, ligt Nefeli Villa’s. Door een doorgaande w...
Cantueso is het domein van eigenaresse Nicky. Omdat het op een berg ligt, heeft...
Quinta Dos Amigos is een landgoed met 20 sfeervolle, typisch Portugees ingericht...
Fattoria Pagnana bestaat uit 18 appartementen en ligt op het platteland van Tosc...

Contact opnemen met Eliza was here