Droste's Boerderijlodges

Deel via:

Droste's Boerderijlodges

Trendy boerderijlodges in Twente meestal in de buurt van een natuurgebied van Staatsbosbeheer of Overijssels Landschap.

  • gratis WiFi
  • alle lodges beschikken over modern sanitair en sommige hebben een infrarood sauna
  • alle lodges beschikken overr een openhaard
Ga naar de site

Droste's Boerderijlodges

Droste’s boerderijlodges liggen tussen de weilanden op diverse boerderijerven op unieke plekken in het kenmerkende Twentse coulisselandschap. De lodges zijn gericht op jezelf en de natuur. Geen auto nodig want je doet alles te voet of te fiets en zet je mobieltje uit. Geniet van de dingen om je heen maar bovenal van jezelf en van de natuur. Boerderijlodges zijn trendy, ruime studio’s met een open karakter die zijn gecreëerd in oude schuren of stallen van boerderijen. De lodges zijn bedoeld voor moderne mensen die houden van comfort zonder teveel opsmuk.

Een verblijf in een boerderijlodge is ideaal voor gezinnen met kinderen (tot max. 5 personen). De lodges zijn minimaal geschikt voor 2 volwassenen en in de meeste lodges zijn extra bedstedes gemaakt voor twee kinderen. Bijplaatsing van een extra bed is mogelijk (tegen betaling). De stijl van de lodges is eenvoudig en luxe tegelijk. Er is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen. De hippe lodges zijn voorzien van alle denkbare faciliteiten, met zorg gekozen en vormgegeven, passend in de Twentse ambiance. Verblijf in een lodge is het hele jaar mogelijk voor een weekend, midweek of week.

Iedere lodge beschikt over een moderne keuken met complete uitrusting met vaatwasser, combi-oven met magnetron, koelkast, etc. Tevens...   heeft elke lodge een prima Nespresso-apparaat met gratis koffie en thee. Alle lodges beschikken over modern sanitair met stortdouche en (bubbel)bad en sommige beschikken over een eigen infrarood sauna. Op alle locaties is kosteloos draadloos internet aanwezig. De lodges beschikken allemaal over een televisie, enkele met dvd mogelijkheden. In alle lodges is een openhaard kachel voor de knusse herfst- en winteravonden.

De lodges zijn allemaal gelegen in de prachtige streek Twente tegen de Duitse grens in de buurt van de dorpen Tubbergen en Ootmarsum.

Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Nederland

Tel: 0031546621264
Email: info@drostes.nl
Website: www.drostes.nl
2 kindvriendelijke boerderijlodges voor max. 5p per lodge en 1 boerderijkamer vo...
Kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 12p in Twente Bij Hof Veltkuper zijn...
4 kindvriendelijke boerderijlodges voor max. 5p met grote speelweide in Twente....
3 kindvriendelijke boerderijlodges voor 4 personen per lodge met privé infrarood...

Contact opnemen met Droste's Boerderijlodges