Charme delle Marche

Deel via:

Charme delle Marche

Bij Charme delle Marche vind je kleinschalige, mooie en unieke appartementen en vakantiehuizen op bijzondere locaties in het zuiden van Le Marche, in de rustige en mooie omgeving tussen Grottammare en Montalto delle Marche.

  • het tweekoppig team van Charme delle Marche, Petra en Anuscka, woont ruim 10 jaar in Le Marche
  • Charme delle Marche staat voor persoonlijke service
  • Alle accommodaties zijn persoonlijk geselecteerd en geïnspecteerd 
  • bij 99% van de accommodatie mag je in het voor,- en naseizoen arriveren op iedere dag van de week. Dat bespaart dure vluchten in het weekend!
  • Charme delle Marche organiseert o.a. wijnavonden en truffeltochten maar het is ook mogelijk om bv. een kok aan huis of een kookworkshop te laten regelen

Contact opnemen

Charme delle Marche

Bij Charme delle Marche vind je mooie, gezellige en kindvriendelijk appartementen en vakantiehuizen in een unieke, authentieke omgeving. De accommodaties bevinden zich allemaal in het zuiden van Le Marche in de buurt van Grottammare en San Benedetto del Tronto, 2 badplaatsjes met hun witte zandstranden en het schitterende achterland met prachtige heuvels en pittoreske middeleeuwse stadjes. Hier is Italië la Dolce Vita, il dolce far niente; genieten zonder agenda, weg uit de hectiek en omringd door vriendelijke gastvrije mensen. Het is de ideale plek voor families die het pure en authentieke Italië willen beleven en daarnaast willen genieten van de rust, ruimte, comfort en het buitenleven.

De eigenaren van Charme delle Marche, Godfried Heuvelmans, Anuscka Bonnier en hun drie dochters, wonen sinds 2007 in Le Marche. Zij verhuren hun eigen huis en appartement Villa & Villetta della Valle en bemiddelen daarnaast in de verhuur van andere vakantiehuizen in de directe omgeving van hun eigen huis.

Zij hebben een select aanbod van eenvoudige en luxe appartementen tot moderne en Italiaans ingerichte vakantiehuizen met zwembad. De accommodaties bevinden zich op bijzondere locaties in het zuiden van de prachtige landstreek Le Marche. Het aanbod is door de eigenaren met zorg geselectee... rd. Zij kennen de streek, de huizen en de eigenaren.

Contrada Rigo 7
63034 Montalto delle Marche
Italië

Tel: 00393409973401
Email: info@charmedellemarche.com
Website: http://www.charmedellemarche.com
Een statig, volledig gerestaureerd PALAZZO met 18 appartementen, grote tuin met...
Villa Tipaldi is een mooie VILLA met 3 appartementen, prachtig zwembad, een gewe...
Casa delle Frutta is een zeer gastvrije en charmante agriturismo met 4 apparteme...
Casa Limone is een stijlvol gerestaureerde, zeer kindvriendelijke villa met op 5...
Meer informatie?

Over de eigenaren

Eigenaresse Anuscka Bonnier is van origine binnenhuisarchitect. Na de grote verbouwing van haar eigen huis Villa della Valle in 2009 (dat al direct vol zat voor de verhuur) besloot Anuscka op zoek te gaan naar andere mooie accommodaties in de buurt van haar eigen huis. En zo ontstond Vakantiehuizen le Marche, nu Charme delle Marche genoemd. Dit bleek zo’n succes dat een fijne collega zeer gewenst was, liefst ook wonend in het zuiden van Le Marche.

Petra Vermin woont met haar gezin sinds 2003 in Grottammare en nam het aanbod heel graag aan om samen te werken. Qua karakter en werkervaring vullen ze elkaar goed aan zodat ze zich optimaal en enthousiast kunnen inzetten voor de gasten en de eigenaren van de accommodaties. En omdat zij er zelf wonen kunnen ze de gasten in detail adviseren en eventuele problemen ter plekke oplossen.

Contact opnemen met Charme delle Marche