Charme delle Marche

Deel via:

Charme delle Marche

Bij Charme delle Marche vind je kleinschalige, mooie en unieke appartementen en vakantiehuizen op bijzondere locaties in het zuiden van Le Marche, in de rustige en mooie omgeving tussen Grottammare en Montalto delle Marche.

  • De eigenaresse van Charme delle Marche, Petra Vermin, woont sinds 2003 in Le Marche
  • Charme delle Marche staat voor persoonlijke service
  • Alle accommodaties zijn persoonlijk geselecteerd en geïnspecteerd 
  • Bij 99% van de accommodatie mag je in het voor,- en naseizoen arriveren op iedere dag van de week. Dat bespaart dure vluchten in het weekend!
  • Charme delle Marche organiseert o.a. wijnproefavonden en truffeltochten maar het is ook mogelijk om bv. een kok aan huis of een kookworkshop te laten regelen

Ga naar de site

Charme delle Marche

Bij Charme delle Marche vind je mooie, gezellige en kindvriendelijk appartementen en vakantiehuizen in een unieke, authentieke omgeving. De accommodaties bevinden zich allemaal in het zuiden van Le Marche in de buurt van Grottammare en San Benedetto del Tronto, 2 badplaatsjes met hun witte zandstranden met de vele palmbomen en het schitterende achterland met prachtige heuvels en pittoreske middeleeuwse stadjes. Hier is Italië la Dolce Vita, il dolce far niente; genieten zonder agenda, weg uit de hectiek en omringd door vriendelijke gastvrije mensen. Het is de ideale plek voor families die het pure en authentieke Italië willen beleven en daarnaast willen genieten van de rust, ruimte, comfort en het buitenleven.

De eigenaresse van Charme delle Marche, Petra Vermin, woont sinds 2003 in Le Marche.
Zij heeft een select aanbod van eenvoudige en luxe appartementen tot moderne en Italiaans ingerichte vakantiehuizen met zwembad. De accommodaties bevinden zich op bijzondere locaties in het zuiden van de prachtige landstreek Le Marche. Het aanbod is door haar met zorg geselecteerd. Zij kent de streek, de huizen en de eigenaren en spreekt de taal.

la Contrada Colle Valle 27
63066 Grottammare
Italië

Tel: 00393471663189
Email: info@charmedellemarche.com
Website: www.charmedellemarche.com
Een statig, volledig gerestaureerd PALAZZO met 18 appartementen, grote tuin met...
Villa Tipaldi is een mooie VILLA met 3 appartementen, prachtig zwembad, een gewe...
Casa Limone is een stijlvol gerestaureerde, zeer kindvriendelijke villa met op 5...
Villa Monte Calvo is in de oude Italiaanse stijl gerenoveerd, maar is van binnen...
Een sfeervol AGRITURISMO bestaande uit een vrijstaande villa met 3 appartementen...
Villa Paradiso is een heerlijk vakantiehuis dat zeer geschikt is voor één grote...

Over de eigenaren

Petra Vermin woont met haar gezin sinds 2003 in Grottammare en nam het aanbod heel graag aan om in de eerste instantie samen te werken met oprichtster Anuscka Bonnier. Qua karakter en werkervaring vulden ze elkaar goed aan zodat ze zich optimaal en enthousiast konden inzetten voor de gasten en de eigenaren van de accommodaties.

Per 1 januari 2019 is Anuscka zich op andere activiteiten en uitdagingen gaan richten. Petra heeft vervolgens Charme delle Marche met veel plezier en enthousiasme overgenomen. Omdat zij zelf in Grottammare woont kan ze de gasten in detail adviseren en eventuele problemen ter plekke oplossen.

Contact opnemen met Charme delle Marche