Casita Travel

Deel via:

Casita Travel

  • Casita Travel: nét even anders!
  • Spanje specialist in weg-van-de-massa vakantiehuizen op bijzondere locaties 
  • Vakantiehuizen, Villa's en appartementen aan de Costa Blanca, in Andalusië, op de Canarische Eilanden en op Ibiza.
  • Alle vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd door het team van Casita Travel
Ga naar de site

Casita Travel

Heb je niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel de reisorganisatie voor jou. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantieplekjes in Spanje.

Zoek je een authentieke casita, finca of moderne villa met privé zwembad aan de Costa Blanca, in Andalusië, op de Canarische Eilanden of op Ibiza? Je vindt het voor de zomer- en winterzon gegarandeerd bij Casita Travel.

Casita Travel houdt natuurlijk rekening met de allerkleinsten. Zo is er altijd een goed babybedje te plaatsen in de vakantiehuizen en zijn er huizen met extra veiligheidsmaatregelen bij het zwembad of de zee. Sommige vakantiehuizen hebben het zwembad op een ander niveau dan de woning, waardoor je je ook geen zorgen hoeft te maken.

Maak kennis met de uitmuntende persoonlijke service van de dames van Casita Travel: met oog voor betrouwbaarheid, aandacht en zorgzaamheid. Bovendien hebben ze alle locaties zelf bezocht, waardoor ze je een passend advies kunnen geven. Alvast wat boodschappen doen? Een rolstoel regelen? Goede tips over de omgeving? Het kan allemaal! Doe gerust een aanvraag voor “een vakantie op maat” op de website. Ontvang een passend advies, de dames doen de rest.

Je hoeft alleen nog maar te ontspannen en genieten...

Regentesselaan 8
7316 AC Apeldoorn
Nederland

Tel: 0031553562339
Email: info@casitatravel.nl
Website: www.casitatravel.nl
Villa Margaret is een vrijstaande woning met twee verdiepingen en geeft je een g...
Op een toplocatie in Moraira bevindt zich Villa Josa, een moderne en smaakvolle...
Casa Cartarra is perfect voor families of vrienden. Casa Cartarra is ruim en voo...

Over de eigenaren

De dames van Casita Travel hebben kwaliteit, vertrouwen en ontzorgen als nummer 1 in hun vaandel staan. Van oorsprong is Casita Travel een kleinschalige organisatie, maar door de kracht van het team van toegewijde, gepassioneerde dames, heeft Casita Travel inmiddels een groot aanbod van vakantiehuizen dat continu wordt uitgebreid.

Het team van Casita Travel gaat regelmatig op pad om de allerfijnste vakantiehuizen/casita's/villa's/finca's in haar aanbod stuk voor stuk te controleren zodat ze er zeker van zijn dat de kwaliteit hoog blijft. Maar ook om er voor te zorgen dat ze de vakantiehuizen kennen en dus passende adviezen kunnen geven. Een restaurantje, strand of een golfbaan in de buurt? Casita Travel weet het perfect passende vakantiehuis te vinden!

Contact opnemen met Casita Travel