Casita Travel

Deel via:

Casita Travel

  • Casita Travel: nét even anders!
  • Specialist in weg-van-de-massa vakantiehuizen op bijzondere locaties in Zuid Europa
  • Accommodaties op: alle Canarische Eilanden, Ibiza. Portugal (ook Madeira en Porto Santo), Spanje (Andalusië en de Costa Blanca) en Griekenland (Kreta en Corfu)
  • Dagelijkse aankomst- en vertrek mogelijk
  • Alle vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd door het team van Casita Travel
  • Vakantie-op-maat
Ga naar de site

Casita Travel

Heb je niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel de reisorganisatie voor jou. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantieplekjes in Zuid Europa.

Zoek je een authentieke casita, finca of moderne villa met privé zwembad in Spanje, Portugal, Griekenland of op Madeira, Ibiza of de Canarische Eilanden? Je vindt het voor de zomer- en winterzon gegarandeerd bij Casita Travel. EN: bij 98% van de vakantiehuizen mag je arriveren op iedere dag van de week. Dat bespaart dure vluchten op zaterdag en zondag!

Casita Travel houdt natuurlijk rekening met de allerkleinsten. Zo is er altijd een goed babybedje te plaatsen in de vakantiehuizen en er zijn huizen met extra veiligheidsmaatregelen bij het zwembad of de zee. Sommige vakantiehuizen hebben het zwembad op een ander niveau dan de woning waardoor je je ook geen zorgen hoeft te maken.

Maak kennis met de uitmuntende persoonlijke service van de eigenaren van Casita Travel: Monique en Monique, die alle locaties zelf hebben bezocht. Alvast wat boodschappen doen? Een vlucht en auto op maat boeken? Een rolstoel regelen? Een kok aan huis? Het kan allemaal! Doe gerust een aanvraag voor “een vakantie op maat” op de website. Monique en Monique doen de rest.

Je hoe... ft alleen nog maar te relaxen en genieten...

Roggestraat 111
7311 CC Apeldoorn
Nederland

Tel: 0031553562339
Email: info@casitatravel.nl
Website: www.casitatravel.nl
Villa Bella Javea (max. 8 personen+baby), gelegen in het fijnste stukje Costa Bl...
Ben je op zoek naar een bijzondere locatie om je vakantie door te brengen? Dan h...
Een huis bijna op het strand gebouwd, dat is wel heel bijzonder. Plus een riant...
De prachtige Villa Desino Callao met een moderne en sfeervolle uitstraling is he...

Over de eigenaren

Eigenaren van Casita Travel Monique van der Kolk en Monique Dijkhof hebben beiden veel ervaring in de reisbranche. Monique van der Kolk is specialist in de Canarische Eilanden en Portugal en Monique Dijkhof in Spanje en Griekenland. Voordat zij Casita Travel begonnen, hebben zij voor andere reisorganisaties gewerkt en zijn daarna, afzonderlijk van elkaar, hun eigen reisorganisatie begonnen.

Sinds 2009 hebben ze hun bedrijven samengevoegd en gebruiken ze hun netwerk in Europa om alleen de allerfijnste vakantiehuizen/casita’s/villa’s/finca’s te contracteren en te vermelden op Casita Travel. Ze verhuren alleen maar huizen die ze zelf ook echt goed vinden! Regelmatig maken ze, met hun gezin, gebruik van hun eigen prachtige aanbod.

Foto Mo & Mo.jpg Casita Travel 30pluskids

Contact opnemen met Casita Travel