BoerenBed

Deel via:

BoerenBed

Comfortabele boerderijvakantie middenin de natuur in: Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

  • logeer op een BoerenBed boerderij in een Unieke Tent of Houten huisje voor max. 6p
  • alle accommodaties hebben een privédouche en -toilet
  • geen WiFi; geniet van elkaars gezelschap
  • boerderijwinkel
  • dierenverblijf/-weide
  • hottub bij te boeken
  • (kinder)fietsen en kinderzitjes ter plekke te huur
Ga naar de site

BoerenBed

Bij het BoerenBed geniet je met je gezin van een comfortabele boerderijvakantie middenin de natuur. Je weet zeker dat je een leuke, bijzondere ervaring zult hebben! Je vind BoerenBed boerderijen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Alle boerderijen bieden een inspirerende en veilige omgeving voor kinderen waar ze van alles kunnen ontdekken en leren over het boerenbuitenleven. En voor ouders is het ook heerlijk...

BoerenBed is geschikt voor iedereen die houdt van het buitenleven, maar luxe en kwaliteit ook kan waarderen. Je logeert bij de boer op het erf in mooie kampeeraccommodaties: een Unieke Tent of Houten huisje. Alle accommodaties zijn geschikt voor max. 6p (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar) en bestaan uit:
- een ruim 2p stapelbed en sfeervolle BoerenBedstee
- een koelkist, keukenblok met stromend water en een houtkachel
- een privédouche en -toilet, optioneel bij te boeken: hottub
- wollen dekbedden inclusief beddengoed en een handdoekenpakket per persoon
- onder je overdekte veranda vind je een picknicktafel, twee ligstoelen en een barbecue
- hout voor de houtkachel, startpakket met kaarsen en lampenolie en linnenpakket voor in de keuken

Je hebt dus én het gevoel van kamperen, én het comfort van een echt b... ed, keuken, douche en toilet! Licht komt van de kaarsen en olielampen en koken doe je op een authentieke houtkachel. Je zult zien dat de kinderen niet omkijken naar hun tablet of telefoon, en jijzelf ook niet. Simpelweg genieten van elkaars gezelschap zonder de afleidingen en prikkels van alledag!

Op iedere BoerenBed Boerderij vind je een boerderijwinkel met levensmiddelen van het eigen bedrijf en/of uit de regio. Iedere dag kun je je verse eitje uit het kippenhok halen. Op iedere locatie is een houtgestookte broodoven en een dierenverbijf/weide. En bij ieder BoerenBed in Nederland kun je dames-, heren- en kinderfietsen huren en kinderzitjes. Ook kinderbedjes, -stoelen en -boxen zijn te huur.

Leuke extra's, die per BoerenBed Boerderij verschillen, zijn dat je een privé konijn, lammetje of kippenhok kunt huren, soms kun je wandelen met een ezel of paardrijden en kun je ontspannen in Het Betere BoerenBadHuus, een geweldige wellnesservaring...

Ommerweg 37
7921 TA Zuidwolde


Tel: 0528229440
Email: info@boerenbed.nl
Website: tc.tradetracker.net
Logeer bij boer Gert en boerin Crista in een BoerenBed op Hoeve Waterschap midde...
Veehouderij Hoeve Meijer ligt midden in de Gelderse Vallei aan de rand van Natio...

Contact opnemen met BoerenBed