Hoe leg je de leukste vakantiemomenten samen vast?

Deel via:
23-5-2022 - Corine

Het is natuurlijk heerlijk om op vakantie te gaan en veel mensen voelen zich dan ook het aller gelukkigst. Je ziet veel moois, het is vaak lekker weer, je eet de lekkerste gerechten en iedereen is blij. Die momenten wil je vastleggen! Gelukkig kan dit tegenwoordig heel gemakkelijk met je smartphone. Ben je benieuwd hoe je de leukste vakantiemomenten kunt vastleggen en bewaren? Lees dan snel verder.

De juiste momenten

Er gebeurt vaak zoveel op vakantie en je wordt soms helemaal overvallen door al het moois dat je ziet. Het is dan natuurlijk jammer als je juist van die ene mooie plek of van dat speciale moment geen foto hebt. Foto's van een mooi uitzicht, prachtige gebouwen of lekker eten zijn leuk, maar denk er vooral aan om de fijne momenten met elkaar vast te leggen, want juist die herinneringen zul je later koesteren. En dat is ook belangrijker dan het perfecte plaatje voor Facebook of Instagram. 

Delen met anderen

Natuurlijk is het ook leuk om alle herinneringen van jullie vakantie te delen met vrienden en familie. Na de vakantie kom je toch weer vaak bij elkaar om te vertellen over je vakantie. Het is dan leuk en ook handig om bij je verhaal foto’s te kunnen laten zien, zodat de ander ook letterlijk een goed beeld krijgt van je vakantie. Dat kan natuurlijk door de foto’s op je telefoon te laten zien, maar vaak zijn die foto’s toch niet zo goed vinden tussen alle andere foto’s. Daarom is het handig en leuk om een fotoalbum te maken, zodat je al je foto’s makkelijk bij elkaar hebt. Of wat dacht je van een kaart maken met je leukste vakantieherinnering die je kunt sturen naar opa en oma, je tante of andere familieleden of vrienden?

Vereeuwigen

En het is het niet alleen leuk om aan anderen de foto’s van je vakantie te laten zien, maar ook om er zelf van te genieten. Ze staan ook wel op je telefoon, maar hoe vaak kijk je daar nou naar? Door een canvas foto in je huis op te hangen word je elke dag weer herinnerd aan dat ene specifieke moment. Vooral door het op een prominente plek in het huis te hangen, dan kun je er elke dag optimaal van genieten. Als je een keer een wat mindere dag hebt, dan kan die foto op de muur, die herinnert aan een mooie vakantie, vast weer een glimlach op je gezicht toveren!


Pian della Bandina is een sfeervol en kleinschalig vakantieadres in Città della Pieve in Umbrië op zo’n 8 km van de grens met Toscane. Lees het interview met eigenaren Martijn en Kim!
Casa Morisca is een sfeervolle villa in Moorse stijl met privé zwembad in Moraira aan de Costa Blanca op 900m van het dichtstbijzijnde strand. Lees het interview met Nick en Eveline!
Wil je een rondreis maken met je gezin door de Westkust van Amerika? Lees hier wat je kunt doen!