Het perfecte gezinsuitje: Broadway-musicals in New York voor ouders en tieners

Deel via:
19-6-2023 - Corine

Wie wil er nu niet een keer een bezoekje brengen aan New York? Deze Amerikaanse wereldstad heeft de bezoekers enorm veel te bieden. Je hebt hier zoveel keuze om te gaan zien of te bezoeken dat het zich loont om dit te bepalen voordat je op reis gaat. Zeker als gezin kies je een uitstapje dat voor alle gezinsleden interessant is. Broadway heeft musicals voor iedereen en kan een perfect uitstapje zijn voor het hele gezin. Bezoek musicals New York met de kinderen en het wordt voor iedereen een onvergetelijke belevenis!

New York een wereldstad van formaat

Zoek je een heerlijke vakantie of een stedentrip voor het hele gezin dan is New York een geweldige keuze. Voor zowel ouders als kinderen heeft deze stad enorm veel te bieden. De stad heeft een enorm scala aan bezienswaardigheden en er is een enorme keuze aan uitgaansmogelijkheden. Deze stad is aantrekkelijk voor jong en oud en biedt vertier voor het hele gezin. New York is zonder twijfel de bekendste stad van Amerika en een enorme trekpleister voor een groot publiek. Ga je met kinderen of tieners naar New York, dan zul je je vast en zeker geen moment vervelen.

Wat te doen in New York

Bekijk wat je als gezin leuk vindt en graag wil zien. Er is zoveel keuze en de stad is uitgestrekt en druk zodat een zorgvuldige planning van wat te doen belangrijk is. Om een aantal interessante bezienswaardigheden te noemen: Times Square, The Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld, The Empire State Building en Rockefeller Center. Dit is echter slechts een fractie van wat er te zien is. Zoek als gezin die dingen uit die iedereen leuk vindt. Iets wat vooral de kinderen en tieners onder ons allemaal zullen kennen is Central Park. Dit enorme Park in hartje New York is een bekende naam in menige film en populaire TV series. Er zijn ook een groot aantal unieke museums in de stad die voor ouders en kinderen aantrekkelijk zijn.

Broadway voor het hele gezin

Houden jullie van musicals dan heeft New York wel de kers op de taart. Broadway is het bekendste theater van Amerika, en misschien wel van de hele wereld. Hier worden wereldberoemde shows en musicals opgevoerd, in een enorme verscheidenheid. Er zijn shows en musicals voor iedere smaak en ook zeker geschikt voor het hele gezin. 

Musicals voor ouders en tieners

Als je met je tieners een musical bezoekt, dan wil je vooral dat zij het leuk vinden. Daarom zal de keuze van de musical vaak vooral afhangen van de interesse van de kinderen. Tieners houden van musicals met onderwerpen waarin ze zich herkennen. Over jonge mensen, avontuurlijk of met onderwerpen die op hun leeftijd van belang zijn. Op dit moment zijn de volgende musicals populair bij tieners: Sweeney Todd, Camelot, Hadestown, Harry Potter, Wicked en MJ de musical.

Musical als perfecte gezinsuitstapje

Wil je graag een middag of avondje samen met de kinderen een musical gaan bekijken, zoek dan goed uit welke jullie het meeste aanstaat. Broadway bezoeken is sowieso een belevenis, maar met het juiste entertainment zal dit het ultieme gezinsuitstapje worden. Er worden altijd shows en musicals opgevoerd die geschikt zijn voor gezinnen maar vooral teenagers hebben vaak een specifieke voorkeur. Actie en avontuur, romantiek en alledaagse problemen van tieners, zorgen ervoor dat een bepaalde musical deze doelgroep aanspreekt. Zolang de kinderen genieten, kunnen de ouders ook genieten en zo zal een Broadway musical een hoogtepunt worden tijdens jullie bezoek aan New York en de het perfecte uitstapje voor het hele gezin.

Broadway musicals om nooit te vergeten

Een heerlijke gezinsvakantie naar New York moet er een worden om nooit te vergeten. Deze wereldstad zal ongetwijfeld een verpletterende indruk maken op alle gezinsleden, maar met de juiste invulling van activiteiten wordt het een absolute topper. Naast allerlei bezienswaardigheden, musea, plekken of cultuur, biedt de stad een grote keuze aan uitgaansmogelijkheden. Kies eens voor iets anders, iets unieks en overweldigends. Kies voor een Broadway musical die geschikt is voor het complete gezin. Het allerbelangrijkste is samen mooie herinneringen te maken met je gezinsleden en een dergelijke belevenis zullen de kinderen nooit meer vergeten. Het Broadway Theater bezoeken is al een mega belevenis op zich, maar met de juiste musical wordt dit bezoek het hoogtepunt van de vakantie. Een interessante musical voor je tieners zorgt niet alleen voor aangenaam tijdverdrijf maar voor een nooit meer te vergeten belevenis. Heerlijk samen genieten van iets waar het hele gezin jaren later nog over zal spreken. Weet je nog, toen, in Broadway, die magnifieke musical die we samen bezochten, misschien kunnen we nog eens een musical gaan zien, leuk voor iedereen!

NOUS Petits Lofts is een kleinschalig landgoed in Zuid-Frankrijk in het hart van de Minervois en dichtbij Canal du Midi, Béziers, Carcassonne en Narbonne, de perfecte plek voor slow travelers. Lees het interview met Angela en Kay!
Parkeren op de luchthaven kan soms een bron van stress zijn. Lees alles wat je moet weten over parkeren op de luchthaven, zodat je ontspannen aan je vakantie kunt beginnen.
Agriturismo Villa Bussola in Le Marche, Italië ligt temidden van groene, glooiende heuvels op een paar kilometer afstand van zee en vlakbij 3 nationale parken: Monti Sibillini, Monti della Laga en Gran Sasso. Lees het interview met Peter en Vanessa!