De ultieme reis door Australië en Nieuw-Zeeland: route en highlights

Deel via:
16-3-2023 - Corine

Als je aan het overwegen bent om op redelijk korte termijn een rondreis te maken door Australië en Nieuw-Zeeland met je gezin, dan is het meer dan logisch dat je je hier graag goed in wilt gaan verdiepen. Je maakt deze reis waarschijnlijk maar eens in je leven, waardoor je je hier optimaal op wilt voorbereiden. Want wat zijn nu eigenlijk de ultieme highlights van deze trip? En wat mag je dus zeker niet missen tijdens deze reis? Je leest het in dit artikel. 

Verken de kust van Australië

Eén van de beste highlights van de reis, is het verkennen van de kust van het land. Wat je kunt verwachten? Eindeloze witte stranden met zacht zand. Je maakt kennis met een geweldig onderwaterleven en wie weet leer je zelfs hoe je moet surfen als een pro. Tel daar de vele leuke restaurants en het relaxte leven bij op en de kans is erg groot dat je hier eigenlijk nooit meer weg wilt. Door te kiezen voor een rondreis met TravelEssence, weet je zeker dat dit onderdeel gaat zijn van je reisprogramma.

Ontdek het noorden en het zuiden van Nieuw-Zeeland

Volgende stop? Het is de hoogste tijd om te gaan reizen naar het noorden en het zuiden van Nieuw-Zeeland, want daar is ook enorm veel te zien, te doen en te beleven. Misschien kies je ervoor om een gletsjer te gaan beklimmen, wandelingen door de natuur te maken of de gezellige stadjes te gaan bezoeken. Ook hier zul je je geen enkel moment vervelen. Bekende voorbeelden van steden die vast en zeker op je bucketlist komen te staan, zijn: Auckland en Queenstown.

Een afwisselende reis met de mooiste vergezichten

Je bent dus altijd zeker van een erg afwisselende reis. Keer op keer wordt je getrakteerd op de mooiste vergezichten. Niet zo gek dus dat iedere backpacker ervan droomt om ooit in deze landen te zijn geweest... En kies je voor Nieuw Zeeland vliegreizen? Dan ga je vast en zeker een onvergetelijke tijd beleven. Neem daarom gerust eens een keer een kijkje online en ontdek het aanbod aan reizen waar je uit kunt kiezen. Hoe lang wil je bijvoorbeeld graag reizen naar de andere kant van de wereld en wil je een tussenstop maken? Door op tijd je reis uit te stippelen, weet je zeker dat je kunt profiteren van een erg goede deal en je genoeg tijd hebt om je reis goed voor te bereiden. 
Een kleinschalige, ruim opgezette en kindvriendelijke camping in de Lot aan een beekje, de Thèze. Je vindt hier: rust, ruimte en gezelligheid in een gemoedelijke sfeer. Je logeert in een huurtent, je eigen kampeermiddel of in een gîte of bungalow. Lees het interview met eigenaren Maurice en Astrid!
Wil je met je gezin naar Australië? Dat is een goed idee, want Australië heeft het allemaal; van uitgestrekte woestijnen en tropische regenwouden tot adembenemende kustlijnen en kosmopolitische steden. Lees hier wat je kunt doen ter voorbereiding!
Haus Waldruhe is een gezellig landhuis met 7 appartementen (2-5p) in Mallnitz, Karinthië op 1200 meter hoogte. Perfect voor zowel zomer- als wintervakantie. Lees het interview met Henk en Marieke!