Zweden

Deel via:
land

Zweden, een ideale bestemming voor een outdoor vakantie met kinderen

Een vakantie met kinderen in Zweden is fantastisch! Het is heel kindvriendelijk en je kunt er goed rondreizen. Bovendien zijn het zuiden en midden van Zweden dichtbij en geschikt voor een vakantie in ieder jaargetijde. Zweden is een land met uitgestrekte bossen, prachtige meren en wilde dieren en heel erg geschikt voor een actieve vakantie, zowel met kleine als grotere kinderen. Wat dacht je van outdooractiviteiten, zoals: kanoën, wandelen en fietsen.


De meest zuidelijke provincie van Zweden is Skåne. Je vindt hier veel natuur: uitgestrekte bossen, lange zandstranden en gele koolzaadvelden. Er zijn verschillende nationale parken waar je kunt  wandelen, fietsen, kamperen en varen. 

Kanoën kan bv. heel goed op Immeln, het derde grootste meer in de regio Skåne. Als je in dit gebied met de kano erop uit trekt, kun je gebruik maken van de populaire route die je over een flink aantal meren in het gebied leidt. Op Immeln vind je alleen al zo'n 200 kleine eilanden. De rivier de Rönne is eveneens een populaire kano bestemming in Skåne. Je vindt hier een combinatie van kalm water en een prachtige omgeving!

Deze rondreis neemt je mee door het Zweedse Småland langs prachtige natuur en ch...
Storängens Camping is een echte familiecamping gelegen op een prachtige plek lan...
Op het populairste en zonnigste vakantie-eiland van Zweden, Öland, ligt dit sfee...