Local Hero Travel Suriname

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel Suriname HIGHLIGHTS

Suriname

Local Hero Travel reist met haar gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Janice is de Local Hero in Suriname.

Local Hero Travel Suriname

Highlights:

Beschrijving:

Met je gezin naar Zuid Amerika? Denk je aan Suriname en wil je het echt goed geregeld hebben? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in Suriname handig. Maar hoe kom je daaraan? Janice is de Local Hero in Suriname en helpt je graag met het samenstellen van de perfecte reis voor jouw gezin.

Uitgekeken op Artis? En kleine Freek Vonkjes thuis die het zélf willen beleven? Een Suriname rondreis, maar dan wél verantwoord en ontspannen? Lees verder, want het kan.

Oog in oog met dolfijnen die rond je boot opspringen? Schildpadmoeders die voorzichtig hun eieren leggen? Een wandeling door het woud? Apen die van tak tot tak springen, rondfladderende papagaaien en rode ibissen? Of een spannende boottocht langs de stroomversnellingen?

Op deze avontuurlijke Suriname familiereis is bijna alles geregeld. Geen stress maar gewoon relaxt: op een terrasje aan de Waterkant, in je hangmat in de bush of in het zwembad van de resorts.

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in Suriname zelf.