Local Hero Travel Sri Lanka

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel Sri Lanka HIGHLIGHTS

Sri Lanka

Local Hero Travel reist met gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Nipun is de Local Hero op Sri Lanka.

Local Hero Travel Sri Lanka

Beschrijving:

Gewoon met je gezin naar Sri Lanka? Denk je aan een afwisselend land en wil je zo veel mogelijk zélf organiseren? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in Sri Lanka handig. Maar hoe kom je daaraan? Nipun is de Local Hero in Sri Lanka en helpt je jouw perfecte reis samen te stellen.

Met je gezin naar Sri Lanka? Een goed idee; het land is compact en je vakantie afwisselend. Beklim forten uit de VOC tijd, bewonder kleurige tempels en geniet van de allermooiste natuur. Dichte jungle, koele theeheuvels en spectaculaire bergpieken wisselen elkaar af. Leerzaam wordt het ook: hoe wordt thee geproduceerd, hoe zien die kruiden eruit?

Laat je kinderen kennismaken met een andere wereld maar geniet ook zélf van je welverdiende vakantie. De hotels zijn goed, een auto-met-chauffeur is comfortabel en zon, zee en strand zijn gegarandeerd. De reis is relaxt, bijna 3 weken, maar het kan ook korter.

Samen met Nipun vond Local Hero Travel de beste route en de leukste activiteiten onderweg. Een auto met chauffeur bleek tijdbesparend en gezellig en toen ze op Sri Lanka zelf waren, voelden ze meteen dat kinderen hier écht welkom zijn. Kijk snel verder op de website van Local Hero Travel!

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in Sri Lanka zelf.