Vakantiehuisinspiratie Portugal

Vakantiehuisinspiratie

Deel via:

Vakantiehuisinspiratie Portugal HIGHLIGHTS

Portugal

Ben jij op zoek naar een authentieke B&B, een boutique hotel of een hidden gem in Portugal? Maar kom je tijd te kort om zelf te zoeken? Vraag Ilse van Vakantiehuisinspiratie voor tips & advies en maak gebruik van die handige zoekservice! Ik zoek > jij boekt...

  • Persoonlijk advies & tips
  • Vakantie op maat
  • Voor elk budget
  • Onafhankelijk
  • Direct contact met de eigenaren
Vakantiehuisinspiratie Portugal

Beschrijving:

Ben jij op zoek naar die éne geweldige plek, met dat heerlijke bakkertje op loopafstand, een boerenmarktje op woensdag en dat verscholen afgelegen strandje in Portugal?

Vakantiehuisinspiratie verzamelt kleinschalige en authentieke vakantieadressen in Europa! Lees alles over de nieuwste ontdekkingen, reizen en vakantieadressen waar (als het even kan) Vakantiehuisinspiratie persoonlijk geweest is. Geen grote vakantieparken, hotels en campings, maar kleinschalig en met oog voor detail ingericht…

Of je nu op zoek bent naar een stylish cottage in Portugal, een hippe pipowagen in Nederland of een kleinschalig domein in Frankrijk, wij verzamelen ze allemaal.

Geen zin of tijd om zelf te zoeken naar een geschikt vakantieadresje? Vakantiehuisinspiratie gaat persoonlijk voor je op zoek met haar speciale zoekservice!

Hoe werkt de zoekservice? Heel simpel! (kosten €89.-)
- Geef al je vakantie wensen door (wanneer, met wie, type accommodatie en hoeveel je wilt uitgeven)
- Ilse zoekt 2 passende vakantieadressen die beschikbaar zijn > jij kunt boeken, direct contact met de verhuurder :)