Local Hero Travel in Peru

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel in Peru HIGHLIGHTS

Peru

Local Hero Travel reist met haar gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Carmen is de Local Hero in Peru.

Local Hero Travel in Peru

Beschrijving:

Met je gezin voor het eerst naar Zuid Amerika? Denk je aan Peru en wil je het echt goed geregeld hebben? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in Peru handig. Maar hoe kom je daaraan? Carmen is de Local Hero in Peru en helpt je graag met het samenstellen van de perfecte reis voor jouw gezin.

Het tempo van deze reis is relaxt. Toch een extra nachtje bijplannen kan altijd en geeft je gelegenheid om nog wat meer aan het hoogteverschil te wennen.

Na wat bijkomen in het koloniale hart van Lima vlieg je naar het zuidelijker Arequipa, met gelijk een heerlijk klimaat. Daarna begint het echte werk: de terrassen van de Colca Canyon, het spotten van condors en lama’s en de busreis naar de indianen op de rieteilanden in het koude, diepblauwe Titicacameer. Je topt af met Cusco, de Heilige Vallei eromheen en de Inca ruïne Machu Picchu.

Samen met Carmen vond Local Hero Travel de beste route en de leukste activiteiten onderweg. De busreizen bleken comfortabeler dan gedacht en toen ze in Peru zelf waren, voelden ze meteen dat kinderen hier écht welkom zijn. Kijk snel verder op de website van Local Hero Travel.

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in Peru zelf.