Huttentocht met kinderen

Deel via:

Huttentocht met kinderen HIGHLIGHTS

Oostenrijk

Huttentochten zijn helemaal hot en superleuk om met kinderen te doen! En Hans & Nel, van Berghut Apartments, maken je het super gemakkelijk. Je loopt zelf de huttentocht aan de hand van een ebook met kleurrijke, complete beschrijvingen. Na je bestelling ontvang je het ebook in je mailbox (pdf-bestand). Een paar duizend enthousiaste gezinnen gingen je voor. 


TIP: Combineer een huttentocht met een week verblijf in de comfortabele en sfeervolle Berghutappatementen in Oostenrijk: deBerghut.com

Huttentocht met kinderen

Highlights:

slapen in berg- en almhutten, prachtige uitzichten, lekker klauteren en klimmen

Beschrijving:

Een paar dagen de bergen in en slapen in berg- en almhutten. Een fantastische ervaring! Geen uren saai wandelen, maar lekker klauterend genietend van vergezichten. Als je zin hebt om te stoppen, doe je dat. Als je een stukje extra wilt lopen, kan dat ook. Je wandelt langs de Alpenkoeien, zonder luxe, maar je voelt je zo rijk! Dit is: "Einfach Genießen". Wat heb je nog meer nodig?

Zou jij graag eens een huttentocht samen met je kinderen willen lopen? Wandelend langs de Alpenkoeien. De bergen puur belevend. Maar heb je dat nog nooit gedaan? En weet je eigenlijk ook niet zo goed waar je moet beginnen met zoeken?

EBOOK MET HUTTENTOCHTBESCHRIJVING
De eigenaren van het 30-pluskids-plekje de Berghut.com, Nederlanders Hans & Nel, hebben voor jou dé oplossing! Van de huttentochten die zij zelf met hun kinderen maken in Oostenrijk, maken zij een schitterend kleurrijk ebook en stellen deze voor een klein bedrag beschikbaar. Met de complete beschrijving van de tocht, inclusief paklijsten en reserveringsinstructies.

Het enige wat je zelf doet, is reserveren en genieten van een bijzondere ervaring!

'DER WEG IS DAS ZIEL'
Netto wandel je 2-4 uur per dag, zodat je meer dan voldoende tijd hebt om pauzes te nemen en te genieten van de uitzichten. Daarnaast loop je door bepakking en het klimmen wat minder snel dan je gewend bent. En neem vooral ook genoeg pauzes te genieten bij beekjes.

OOK VOOR KLEINERE KINDEREN
De huttentochten kun je maken met kinderen van alle leeftijden.
Zijn jullie nog niet moe? Per dag kun je zelf nog een extra topje 'pakken'. Zoals beschreven in de verschillende ebooks.

WAT NEEM JE MEE
Een stevige rugzak met kleding, eten voor overdag, toiletspullen én een lakenzak per persoon (verplicht in berghutten). Kids vinden het leuk om hun eigen rugzak te hebben, al is het voor de jongsten maar voor hun knuffel en pyjama. In het ebook is een paklijst opgenomen, zodat je niets hoeft te vergeten.

7 UNIEKE EBOOKVOORDELEN
1. Je krijgt een complete set info met veel extra’s, helemaal gericht op 1 tocht.
2. Je hoeft niet uren te zoeken op internet naar de mooiste en meest geschikte huttentocht, want die is al voor jou gevonden.
3. Alle info die je krijgt, is 100% relevant.
4. De tocht is volledig in het Nederlands beschreven.
5. Ideaal als je met je gezin, maar niet georganiseerd in een groep, de bergen in wilt.
6. Omdat je bij deze tocht geen berggids of reisleider nodig hebt, is deze tocht – in vergelijking met georganiseerde tochten – veel goedkoper.
7. De tocht is helemaal gericht op gezinnen.