Huttentocht met kinderen

Deel via:

Huttentocht met kinderen HIGHLIGHTS

Oostenrijk

Huttentochten zijn helemaal hot en superleuk om met kinderen te doen! En wij - Hans & Nel - maken je het supergemakkelijk met onze complete beschrijvingen die je kunt bestellen als ebook. Na je bestelling ontvang je het ebook in je mailbox (pdf-bestand).

Huttentocht met kinderen

Beschrijving:

Een paar dagen de bergen in en slapen in berg- en almhutten. Een fantastische ervaring! Geen uren saai wandelen, maar lekker klauterend genietend van vergezichten. Als je zin hebt om te stoppen, doe je dat. Als je een stukje extra wilt lopen, kan dat ook. Je wandelt langs de Alpenkoeien, zonder luxe, maar je voelt je zo rijk! Dit is: "Einfach Genießen". Wat heb je nog meer nodig?

Zou jij graag eens een huttentocht samen met je kinderen willen lopen? Wandelend langs de Alpenkoeien. De bergen puur belevend. Maar heb je dat nog nooit gedaan? En weet je eigenlijk ook niet zo goed waar je moet beginnen met zoeken?

Ebook met tochtbeschrijving
De voormalige eigenaren van het 30-pluskids-plekje de Berghut.com, Nederlanders Hans & Nel, hebben voor jou dé oplossing! Van de huttentochten die zij zelf met hun kinderen maken in Oostenrijk, maken zij een schitterend kleurrijk ebook en stellen deze voor een klein bedrag beschikbaar. Met de complete beschrijving van de tocht, inclusief paklijsten en reserveringsinstructies. Het enige wat je zelf nog moet doen, is reserveren en genieten van een bijzondere ervaring!/

"Der weg ist das Ziel!"
Netto wandel je 2-3 uur per dag, zodat je meer dan voldoende tijd hebt om pauzes te nemen en te genieten van de uitzichten. Daarnaast loop je door bepakking en het klimmen wat minder snel dan je gewend bent. En neem vooral ook genoeg pauzes te genieten bij beekjes.

Ook voor wat kleinere kinderen
De huttentochten kun je al maken met kinderen vanaf 5-6 jaar
Zijn jullie nog niet moe? Per dag kun je zelf nog een extra topje 'pakken'! Zoals beschreven in onze verschillende ebooks.

Wat neem je mee?
Een stevige rugzak met kleding, eten voor overdag, toiletspullen én een lakenzak per persoon (verplicht in berghutten). Kids vinden het leuk om hun eigen rugzak te hebben, al is het voor de jongsten maar voor hun knuffel en pyjama. In het ebook hebben we een paklijst opgenomen zodat je niets hoeft te vergeten.

Wat zijn de zeven unieke voordelen van het ebook?
1. Je krijgt een complete set info met veel extra’s, helemaal gericht op 1 tocht.
2. Je hoeft niet uren te zoeken op internet naar de mooiste en meest geschikte huttentocht, want die is al voor jou gevonden.
3. Alle info die je krijgt, is 100% relevant.
4. De tocht is volledig in het Nederlands beschreven.
5. Ideaal als je met je gezin, maar niet georganiseerd in een groep, de bergen in wilt.
6. Omdat je bij deze tocht geen berggids of reisleider nodig hebt, is deze tocht – in vergelijking met georganiseerde tochten – veel goedkoper.
7. De tocht is helelaal gericht op ouders met kinderen vanaf ongeveer 5-6 jaar.