Huttentocht met kinderen

Deel via:

Huttentocht met kinderen in een notendop

Oostenrijk, Salzburg

Huttentochten zijn helemaal hot en superleuk om met kinderen te doen! En wij - Hans & Nel - maken je het supergemakkelijk met onze complete beschrijvingen die je kunt bestellen als ebook. Na je bestelling ontvang je het ebook in je mailbox (pdf-bestand).

Een paar dagen de bergen in en slapen in berg- en almhutten. Een fantastische ervaring! Geen uren saai wandelen, maar lekker klauterend genietend van vergezichten. Als je zin hebt om te stoppen, doe je dat. Als je een stukje extra wilt lopen, kan dat ook. Je wandelt langs de Alpenkoeien, zonder luxe, maar je voelt je zo rijk! Dit is: "Einfach Genießen". Wat heb je nog meer nodig?

Zou jij graag eens een huttentocht samen met je kinderen willen lopen? Wandelend langs de Alpenkoeien. De bergen puur belevend. Maar heb je dat nog nooit gedaan? En weet je eigenlijk ook niet zo goed waar je moet beginnen met zoeken?

Ebook met tochtbeschrijving
De voormalige eigenaren van het 30-pluskids-plekje de Berghut.com, Nederlanders Hans & Nel, hebben voor jou dé oplossing! Van de huttentochten die zij zelf met hun kinderen maken in Oostenrijk, maken zij een schitterend kleurrijk ebook en stellen deze voor een klein bedrag beschikbaar. Met de complete beschrijving van de tocht, inclusief paklijsten en reserveringsinstructies. Het enige wat je zelf nog moet doen, is reserveren en genieten van een bijzondere ervaring!/

"Der weg ist das Ziel!"
Netto wandel je 2-3 uur per dag, zodat je meer dan voldoende tijd hebt om pauzes te nemen en te genieten van de uitzichten. Daarnaast loop je door...   bepakking en het klimmen wat minder snel dan je gewend bent. En neem vooral ook genoeg pauzes te genieten bij beekjes.

Ook voor wat kleinere kinderen
De huttentochten kun je al maken met kinderen vanaf 5-6 jaar
Zijn jullie nog niet moe? Per dag kun je zelf nog een extra topje 'pakken'! Zoals beschreven in onze verschillende ebooks.

Wat neem je mee?
Een stevige rugzak met kleding, eten voor overdag, toiletspullen én een lakenzak per persoon (verplicht in berghutten). Kids vinden het leuk om hun eigen rugzak te hebben, al is het voor de jongsten maar voor hun knuffel en pyjama. In het ebook hebben we een paklijst opgenomen zodat je niets hoeft te vergeten.

Wat zijn de zeven unieke voordelen van het ebook?
1. Je krijgt een complete set info met veel extra’s, helemaal gericht op 1 tocht.
2. Je hoeft niet uren te zoeken op internet naar de mooiste en meest geschikte huttentocht, want die is al voor jou gevonden.
3. Alle info die je krijgt, is 100% relevant.
4. De tocht is volledig in het Nederlands beschreven.
5. Ideaal als je met je gezin, maar niet georganiseerd in een groep, de bergen in wilt.
6. Omdat je bij deze tocht geen berggids of reisleider nodig hebt, is deze tocht – in vergelijking met georganiseerde tochten – veel goedkoper.
7. De tocht is helelaal gericht op ouders met kinderen vanaf ongeveer 5-6 jaar.

Accommodatie

  • Chambres et table d’hôtes
  • B&B
  • Hotel
  • Boerderij/Agriturismo

Faciliteiten

  • Restaurant
Open in de maanden
Jun - Jul - Aug - Sept

Hans & Nel hebben inmiddels 5 tochten voor je vastgelegd in de vorm van een ebook. De ene tocht is wat lieflijker en de andere tocht is wat stoerder.

Je kunt de tochten desgewenst ook korter of langer maken: we hebben in het ebook ook wat mogelijkheden voor het overnachten in andere hutten opgenomen.

Omgeving

  • Bergen
  • Bos
  • Meer

Activiteiten

huttentocht met kinderen in Oostenrijk 30pluskids (12) Huttentocht met kinderen 30pluskids

Het eten in de bergen is vooral stevig: in de bergen verbrand je veel energie!

Het ontbijt in een berghut of almhut verschilt vaak. In een almhut krijg je vaak eigengemaakte producten: zelfgemaakt brood, verse roomboter, eigen gemaakte kaas, zelfgemaakte jam én verse melk.

Een goedgevulde broodplank met lokale kaas en spek, mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de tocht. Net als Kaiserschmarrn met vruchtencompote. Mmmm!

TIP: Neem lekker wat eigen vitaminen mee in je rugzak: verse groenten en fruit zijn schaars door beperkte aanvoermogelijkheden. :-)

Wij - Hans & Nel - zijn samen met onze 2 kinderen de initiatiefnemers van huttentocht met kinderen. We wonen sinds 2009 in Oostenrijk en maken inmiddels elk jaar een huttentocht. Als we de eerste huttentocht maken, merken we hoe gaat het is. Maar ook hoe lastig het is om een geschikte tocht te vinden die kindvriendelijk is. Daarom stellen wij deze tochten nu beschikbaar voor jou en je gezin.

Prijzen voor 4p vanaf:

Accommodatie
Auweg 12
5661 Rauris
Oostenrijk

Tel: 00436641427650
Email: huttentochtmetkinderen@gmail.com
Website: huttentochtmetkinderen.com

Contact opnemen met Huttentocht met kinderen

Misschien ken je de Berghut in Oostenrijk nog wel? Deze geliefde en veelbezochte...
• Voelt een ‘eenvoudige’ trip voor jullie gezin ook vaak als een pittige expedit...
Bij Kids & Go vind je appartementen en hotels die helemaal zijn ingesteld op gez...
De perfecte vakantie voor de hele familie heb je in het ****superior alpinahotel...
In het mooie Gasteinertal ligt Landhaus Angerhof in een rustige maar centrale om...