De Wachtboer

Deel via:

De Wachtboer in een notendop

Nederland, Overijssel


De Wachtboer bestaat uit twee vakantiewoningen onder 1 Twentse kap. Deze woningen liggen aan de rand van het boerenerf van Lisette en Ivo Nijhuis en hun kinderen in Mander, vlakbij de grens met Duitsland. Vanuit de woningen loop je zo de koeienwei en het bos in of de hei op. Het vakantiegevoel kan dus meteen beginnen!

Beide vakantiewoningen zijn geschikt voor 2-6 personen en zijn geheel van elkaar gescheiden. Ideaal voor groepen die wel hun eigen privacy willen hebben, maar ook zeer geschikt om alleen met je eigen gezin te boeken. Binnen merk je niets van de buren, buiten kun je ze, net als de familie Nijhuis, natuurlijk weleens tegenkomen.

Iedere woning bestaat uit 3 slaapkamers, een douche- en wasruimte met toilet, een ruime woonkeuken, flatscreen tv, wifi en een terras met meubilair.

Het is hier superleuk voor de kinderen! Als het seizoen het toelaat lopen de koeien, kippen, katten en een hond buiten in de wei en op het erf. En rondom de woning is voldoende speelruimte. Bovendien is er een trampoline, staan er speeltoestellen en zijn er speeltractoren. Er is zeker ook ruimte voor een potje voetbal of volleybal.

Binnen tien minuten bij alle voorzieningen:
- natuur, Mander Heide en de cirkels van Jannink
- supermarkt
- horeca en ontspanning
- Duitsland
- Tubb... ergen en Ootmarsum

Kortom, vakantie voor iedereen die op zoek is naar rust en natuur.
Bij een verblijf op De Wachtboer

Accommodatie

  • Groepsaccommodatie
  • Boerderij/Agriturismo

Faciliteiten

  • Kinderbedje
  • Kinderstoel
  • Speeltuin/ -ruimte
  • Honden toegestaan
Open in de maanden
Jan - Feb - Mar - Apr - Mei - Jun - Jul - Aug - Sept - Okt - Nov - Dec

De vakantiewoningen van de Wachtboer liggen in een bosrijke omgeving van Mander, pal tegen de Duitse grens aan. Vanuit de woningen loop je zo de wei van de koeien in, het bos in of de heide op.

Naast al dat groen liggen Vasse en Tubbergen op 10 minuten rijden. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen of een lekker kopje koffie op een terras.

Verder kun je in de omgeving natuurlijk uitstekend fietsen, wandelen en paardrijden. Een leuk uitje is ook De Manderveense Aardbei. Hier staat alles in het teken van aardbeien! Je kunt hier terecht voor een kopje koffie, heel veel aardbeienproducten en in het seizoen kun je zelf aardbeien, frambozen en bramen plukken.

Mander hoort bij het dorpje Vasse en ligt vlakbij het pittoreske stadje Ootmarsum met leuke winkels en mooie galeriën. Een must is ook Cosmos Sterrenwacht in Lattrop!

Omgeving

  • Bos
  • Dorp
  • Stad
  • Zwembad

Activiteiten

Je kunt natuurlijk zelf koken en, als het weer het toelaat, dineren op je eigen terras of naar Droste's dineren in Tubbergen, Ria's eetcafe in Mander of Tante Sien in Vasse.

Prijzen voor 4p vanaf:

Accommodatie
Drieschichtsweg 9
7663 TG Mander
Nederland

Tel: 054168026706122
Email: info@dewachtboer.nl
Website: www.dewachtboer.nl

Contact opnemen met De Wachtboer

Kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 12p in Twente Bij Hof Veltkuper zijn...
Op een eeuwenoud Twents boerenerf staat De Schure, een luxe vakantiewoning in Ma...
Landgoed De Mosbeek is een geweldig landhuis (24p) op een groot privé terrein. H...
Strandpark De Zeeuwse Kust is de ideale vakantieplek op slechts 250 meter van he...
Gezellige minicamping en 3 vakantiewoningen in het mooie Noord Limburgse land in...