De Schure

Deel via:

De Schure in een notendop

Nederland, Overijssel, Twente

Luxe vakantiewoning op het privéterrein van erve Schure voor max. 11p.

Op een eeuwenoud Twents boerenerf staat De Schure, een luxe vakantiewoning in Mander geschikt voor max. 11 personen. De gezellige woning beschikt over twee slaapkamers beneden en drie slaapkamers boven. Zowel boven als beneden is een douche en toilet. De keuken is voorzien van alle gemakken, incl. kinderspullen. Buiten is een terras en een ruime appelhof met trampoline, hierin kun je heerlijk relaxen en zullen de kinderen zich prima vermaken. Naast de woning staat een oude Twentse schuur met volop speelmogelijkheden. Er staat o.a. een voetbaltafel, dartbord, veel binnen en buiten speelgoed en in overleg staat de bakfiets voor jullie klaar.

Je vindt dit alles op een privé terrein van erve Schure. Vergeet niet om voor de kinderen goede laarzen mee te nemen, want door de appelhof kabbelt een klein (ondiep) beekje "de Mosbeek" waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. Met mooi weer kunnen ze er lekker met de blote voeten doorheen rennen.

Je bent hier te gast bij de familie Weersink-Lenferink waar boerenactiviteiten plaatsvinden. Als je wilt, mag je hier de dieren bekijken. De kalfjes, de hond en de kippen, zullen zeker voor de kinderen, een onvergetelijke indruk maken!

Accommodatie

 • Groepsaccommodatie
 • Huis/Gîte/Bungalow/Villa
 • Boerderij/Agriturismo

Faciliteiten

 • Kinderbadje
 • Kinderbedje
 • Kinderstoel
 • Speeltuin/ -ruimte
 • Rolstoelvriendelijk
Open in de maanden
Jan - Feb - Mar - Apr - Mei - Jun - Jul - Aug - Sept - Okt - Nov - Dec

Mander hoort bij het dorpje Vasse en ligt op 5 km. van het pittoreske stadje Ootmarsum. Rondom vakantiewoning de Schure liggen verschillende mooie natuurgebieden. Ideaal om te wandelen of te fietsen. Op loopafstand zijn er twee mooie oude watermolens, waar veelal leuke activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Vlak over de grens in Duitsland is een prachtige dierentuin met speeltuin.
Dichtbij is een (overdekte) speeltuin, buiten en binnen zwembaden.

Omgeving

 • Bos
 • Dorp
 • Zwembad

Activiteiten

Binnen een straal van 1 km. zijn de watermolens, waarvan een met een gezellig restaurant. Buiten lopen de kippen rond en is een speeltuintje.In het dorp zijn tal van gezellige café's en restaurantjes om te eten en te drinken.

Prijzen voor 4p vanaf:

Accommodatie
Uelserweg 151
7663 TD Mander
Nederland

Tel: 0031541680793
Email: info@deschure.nl
Website: www.deschure.nl

Contact opnemen met De Schure

Landgoed De Mosbeek is een geweldig landhuis (24p) op een groot privé terrein. H...
Kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 12p in Twente Bij Hof Veltkuper zijn...
De Wachtboer bestaat uit twee vakantiewoningen onder 1 Twentse kap. Deze woninge...
Bij vakantieboerderij Erve Luttikhengel proef je de sfeer en rust van het echte...
2 kindvriendelijke boerderijlodges voor max. 5p per lodge en 1 boerderijkamer vo...