Local Hero Travel Marokko

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel Marokko HIGHLIGHTS

Marokko

Local Hero Travel reist met haar gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Brahim is de Local Hero in Marokko.

Local Hero Travel Marokko

Highlights:

Beschrijving:

Met je gezin voor het eerst naar Afrika? Denk je aan Marokko en wil je het echt goed geregeld hebben? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in Marokko handig. Maar hoe kom je daaraan? Brahim is de Local Hero in Marokko en helpt je graag met het samenstellen van de perfecte reis voor jouw gezin.

Marokko met je gezin? Dat is een prima tussendoor vakantie want meer dan een dikke week hoef je er niet voor uit te trekken. Bovendien is het maar vier uur vliegen. Een rondreis door Marokko is ook verantwoord: je route en verblijf kun je tevoren vastleggen zodat het niet te vermoeiend wordt.

Er is genoeg te zien, de natuur is afwisselend en kinderen zijn overal welkom. Met de tips van je local Hero (waar eten ook je kinderen het lekkerst, waar kun je het best shoppen) wordt je reis bijzonder. Marokko, waarom ben je er eigenlijk niet eerder geweest?

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in Marokko zelf.