Local Hero Travel in Indonesië

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel in Indonesië HIGHLIGHTS

Indonesië

Local Hero Travel reist met haar gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Indah is de Local Hero in Indonesië.

Local Hero Travel in Indonesië

Beschrijving:

Met je gezin voor het eerst naar Azië? Denk je aan Indonesië en wil je het echt goed geregeld hebben? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in Indonesië handig. Maar hoe kom je daaraan? Indah is de Local Hero in Indonesië en helpt je graag met het samenstellen van de perfecte reis voor jouw gezin.

Bali een goede vakantiebestemming voor je gezin? Wij vinden van wel. Natuurlijk, het duurt even voor je er bent, maar dan loopt ook alles op rolletjes: korte rijafstanden en veel tijd om te genieten.

In twee weken krijg je een complete indruk van de paleizen, tempels, markten en eetstalletjes van dit culturele eiland, snorkelt bij dolfijnen in Noord Bali en fietst tussen de rijstvelden rondom Ubud. Een complete Indonesië familiereis. Daarna naar de tropische Gili eilanden. Je voeten in het water, je kids op het strand, seafood en tropische sapjes, een massage als je wilt, het is fijn even helemaal in een andere wereld te zijn.

Samen met Indah vond Local Hero Travel de beste route en de leukste activiteiten onderweg. Toen ze in Indonesië zelf waren, voelden ze meteen dat kinderen hier écht welkom zijn. Kijk snel verder op de website van Local Hero Travel.

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in Indonesië zelf.