Domaine Saint Paul le Marseillais

Deel via:

Domaine Saint Paul le Marseillais HIGHLIGHTS

Frankrijk

Sfeervol en avontuurlijk logeren tussen de wijnranken in een pijnboombos in een compleet ingerichte tent of gîte, vlakbij zee.

  • afstand vanaf Utrecht: 1250 km
  • table d’hôtes
  • zwembad
  • 6 tenten voor 2-5p (Safaritenten, Lodgetenten en Coco tenten)
  • 4 gîtes voor 5p
Al vanaf €115,00 per nacht
Domaine Saint Paul le Marseillais

Highlights:

Beschrijving:

Bij Domaine Saint Paul le Marseillais is het genieten met kinderen. Een ingerichte tent, een canvas huisje, wie wil dat nou niet. Leuk met kleine en met grote kinderen! Er zijn verschillende mogelijkheden:
- Safaritent: een grote tent (42m2) met twee slaapvertrekken, een woongedeelte met keukenblok(je) en een veranda met alles erop en eraan.
- Lodge tent (30m2): een heerlijke tent met 2 slaapvertrekken, een woongedeelte met keukenblok(je) en een veranda met alles erop en eraan.
- Coco tent: een hele gezellige langvormige tent met 2 slaapvertrekken, een keukentje binnen en een buitenkeuken en natuurlijk een veranda met alles erop en eraan. Voor de kinderen die dat leuk vinden, is er een tweede tent naast die van de ouders.

Alle tenten hebben (koud) stromend water in de keuken, elektriciteit en een eigen -uitpandige - badkamer op loopafstand van de tent.

Op de eerste ochtend staat het ontbijt voor jullie klaar: verse croissants, homemade jams, topcappucino's en zelfs een eitje. Dus slapen in de natuur, en dat met net een beetje broodnodige luxe. De compleet ingerichte tenten (voor 4 of 5 personen) zijn echt compleet: een gezellig tafelkleedje, een oestermes, knisperend fris beddengoed en leuke details.

Vanuit alle tenten heb je een prachtig uitzicht over de wijngaarden, zover het oog reikt. Als de kinderen mogen kiezen weten ze het wel: zo'n knusse stoere tent, eindeloos buiten spelen met de andere kinderen, in slaap vallen op het ritme van de krekels met het frisse briesje dat voorzichtig naar binnen 'sijpelt'. Voor de ouders ook natuurlijk heerlijk, eindelijk dat boek lezen in de hangmat, misschien even wegdommelen. 's Avonds onder de sterrenhemel, met een heerlijk lokaal wijntje, kaarsje aan... even helemaal niets.

Tijdens het hoogseizoen wordt er voor jullie een paar keer per week gekookt. Verse ingrediënten, pure spullen en een hoop gezelligheid. Als er veel kleine kinderen zijn, eten ze vooraf. Dan kunnen ze nog even spelen of naar bed worden gebracht. Twee of drie gangen en op vrijdag de Burgers-Beer-Bubbels BBQ aan het zwembad!

Toch liever een gîte? Ook dat kan! Er zijn 4 gîtes (geschikt voor 5 personen) die mooi zijn ingericht, waar op de details is gelet en die nog een beetje meer luxe bieden. Ze liggen aan een binnenplaats waaraan ook de wijncave grenst. De tuinen en terrassen (alles begane grond) van de gîtes hebben allen zon en schaduw en beschikken over tuinmeubilair, een tafelkleed en een bbq. De afstand tot het omheinde zwembad is ongeveer 30 meter (hemelsbreed).

Lawaai is er alleen van de krekels, de balkende ezels Jules en Olle, en natuurlijk van alle spelende kinderen in en bij het zwembad. Als ze tenminste niet een dagje naar het strand zijn, want de zee kun je vanaf het domaine al zien.

Let op: de ingerichte tenten worden van 1 mei t/m 30 september verhuurd en de gîtes van begin april t/m eind september. Buiten het hoogseizoen kan je ook per nacht huren.

Arrangementen

Trouw op Saint Paul le Marseillais, geef een feest of vier je verjaardag of gewoon gezellig samenzijn met een groep vrienden of familie.
Stel je voor: het hele domein voor jezelf - zwembad, 60 tafels en stoelen op de terrassen, 44 bedden in de gites en tenten, speeltuin, jeu-de-boulebaan, geenburendusniemandheeftlastvanmuziek, een verlichte binnenplaats voor een feest, voldoende parkeerruimte, zelf koken of met cateraars, decoratie op maat, wat het plan ook is, we denken graag mee een maken een offerte op maat... al vanaf 600 euro voor 24 uur.

Een geweldig moment in een klein paradijs :-))